На Волині прикордонники перехопили контрабандні сигарети

На Волині прикордонники перехопили контрабандні сигарети
Прикордонники Луцького загону учора, 14 січня, затримали 4-ох громадян України, які намагались незаконно переправити до Польщі сигарети.

Правоохоронці за 20 метрів від державного кордону затримали двох невідомих осіб. Ще двох порушників військовослужбовці відділу «Грабове» виявили на березі річки Західний Буг, - інформує Держприкордонслужба України.

Побачивши правоохоронців, чоловіки покинули гумовий човен та два пакунки з куривом та вдалися до втечі. Під час затримання втікачів прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору з пристрою для відстрілу гумових куль.

У ході подальших пошукових заходів поблизу місця правопорушення правоохоронці знайшли ще два пакунки з тютюновими виробами.

Наразі безакцизний вантаж, що складався з 4 тисяч пачок сигарет, доставлено до відділу прикордонної служби «Грабове». А на затриманих осіб складено процесуальні документи не тільки за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетину кордону, а й злісну непокору законним вимогам прикордонників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині прикордонники перехопили контрабандні сигарети
15 січень, 2018, 11:35