Назвали ТОП-10 нардепів-прогульників

Назвали ТОП-10 нардепів-прогульників
У Комітеті виборців України заявили, що серед найбільших прогульників засідань Верховної Ради у 2017 році стали Дмитро та Михайло Добкіни, В’ячеслав Богуслаєв, Сергій Клюєв та інші.

Про це на прес-конференції у понеділок повідомив аналітик КВУ Денис Рибачок, повідомляє Українська правда, посилаючись на "Укрінформ".

"Так серед них: Євген Бакулін, Дмитро Добкін, Дмитро Ярош, Михайло Добкін, Іван Фурсін, Віталій Чепинога, Геннадій Бобов, В’ячеслав Богуслаєв, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко", - сказав Рибачок.

За його словами, такий висновок КВУ зробив на основі інформації за даними реєстрації участі нардепів на засіданнях ВР.

Рибачок зазначив, що якщо ж говорити про те, як ходять на роботу представники тих чи інших парламентських сил, то члени фракцій "Народного фронту" та БПП були найактивнішими, а пасивними — представники "Волі Народу".

Також, на думку аналітиків, аутсайдером за показниками активності роботи в Верховній Раді та відвідуваності стала опозиція.

"І це взагалі піднімає питання роботи опозиції у ВР, тому що ми можемо розуміти, що опозиція не хоче йти на контакт із владою і голосувати за ті чи інші політичні закони, але коли фракція опозиції просто не приходить на пленарні засідання Верховної Ради, то це означає, що вони не виконують свої прямі конституційні обов'язки", - сказав Рибачок.

Він додав, що на сьогодні варто було б посилити санкції щодо депутатів-прогульників.

Раніше в КВУ повідомляли, що за три роки 43 народних депутати пропустили до 99% голосувань Верховної Ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.