В «Укравтодорі» пообіцяли відремонтувати дорогу Рівне – Луцьк – Устилуг

В «Укравтодорі» пообіцяли відремонтувати дорогу Рівне – Луцьк – Устилуг
Державне агентство автомобільних доріг України планує здійснювати ремонти основних коридорів державного значення за маршрутним принципом.

Про це повідомила прес-служба «Укравтодор», – пише 5 канал.

«Основне завдання, яке я поставив перед службами автомобільних доріг, - продовжити на основі маршрутного принципу всі роботи, які розпочали в 2017 році. Ми маємо показати, що держава економно, розумно використовує публічні кошти та продовжує розпочаті проекти», – наводяться в повідомленні слова керівника «Укравтодору» Славоміра Новака.

Згідно з програмою ремонту доріг, у 2018 році «Укравтодор» продовжить роботи на основних коридорах: Gо Highway, М-03, М-05, М-01, Н-08, Н-31.

Особливу увагу буде приділено дорогам на сході країни: Р-46 Харків-Охтирка, М-03 Харків-Слов'янськ-Краматорськ, Р-07 Чугуїв-Мілове.

На півдні країни виконуватиметься ремонт на ділянках доріг: М-15 Одеса-Рені (з обходом Рені), Н-14 Кропивницький-Миколаїв, Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв, заплановано ремонт мосту через Хаджибейський лиман (дорога М-05).

У західній Україні ремонти здійснюватимуться на ділянках таких доріг: Н-22 Рівне – Луцьк – Устилуг, М-21 Житомир-Вінниця, Н-10 Івано-Франківськ – Стрий, Н-03 Житомир-Хмельницький-Чернівці. Також запланований ремонт короткої траси від Мукачевого до Чопа на дорозі М-24/М-25.

Коштами МФО розпочнеться реконструкція Північного обходу Житомира, реконструкція Gо Highway в Хмельницькій області та триватиме реконструкція М-03 на ділянці Лубни – Полтава.

Як повідомлялося, з 1 січня 2018 року в рамках децентралізації доріг 123,105 тис. км доріг місцевого значення передано у відповідальність місцевої влади.

Наразі «Укравтодор» відповідає за 46,985 тис. км доріг міжнародного та національного значення.

Нагадаємо, Володимир Гунчик заявляв, що на ремонт залучать «митні кошти».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В «Укравтодорі» пообіцяли відремонтувати дорогу Рівне – Луцьк – Устилуг
15 січень, 2018, 18:16