Луцькі коміки «штурмуватимуть» «Лігу Сміху»

Луцькі коміки «штурмуватимуть» «Лігу Сміху»
Луцька команда «Замок Любарта» вже 26 січня спробує потрапити у новий сезон головного гумористичного шоу країни «Ліга Сміху».

Про це лідер команди Назар Пащук розповів в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ ТУТ

За словами гумориста, в тому числі завдяки «Лізі Сміху» команду з Луцька знають чимало глядачів. Коміки брали участь у першому та другому сезонах.

«Ніхто до кінця не розумів, що це буде і як, але всі їхали, бо хотіли грати і мати свій, український продукт.

Завдяки цьому багато хто нині знає команду «Замок Любарта», яка грала 2 сезони, виступала в Зимовому та Літньому кубку. Зараз ми готуємося, аби довести самим собі і пройти в 4 сезон вже 26 січня», - розповів Пащук.

Команда вже співпрацювала із Юрієм Горбуновим та Олею Поляковою у якості тренерів. Нині ходять чутки, нібито у шоу хочуть замінити декого із зіркових коучів. Однак «Замок Любарта» готові співпрацювати і з нинішніми тренерами, і з новими зірками.

«З тих, хто зараз – важко сказати, ми вже дуже добре їх знаємо, але, напевно, це Ігор Ласточкін та Олена Кравець – вони гумористи, досвідчені і ми б точно щось почерпнули. Зрештою, вибрав би нас хтось - слава Богу, а ні, то ні. А просто когось уявити трохи важко, поки ти не розумієш, хто це може бути. З політиків якби когось посадили в крісло, то, напевне, було б смішно», - додав комік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.