Гуморист з Луцька розповів, як став тренером Запорізької Ліги сміху

Гуморист з Луцька розповів, як став тренером Запорізької Ліги сміху
Лідер команди «Замок Любарта» Назар Пащук був тренером у Запорізькій Лізі сміху, а його команда «500» перемогла у регіональному турнірі.

Про це він повідомив в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

Гуморист задоволений результатом підопічних.

«Якщо тренер потрапляє до команди, яка себе «бачить», то може дати їй не дуже багато, хіба щось підказувати. Я потрапив до дуже гідної команди, яка вже брала участь у першому галаконцерті Ліги сміху, тому хлопці знали, що робити. Стосовно іншої команди, то вона була молодша за часом гри – з ними було більше роботи. Я старався дати все що міг, можливо не завжди виходило, тому вони у півфіналі вилетіли. А «500» я не заважав і старався допомагати. На зіркового гостя відправили їм фронтмена «Загорецької», він «розірвав» зал. Це дуже цікаво – переживати не за себе, у мене ледь серце не зупинилося. Але наприкінці хлопці зібралися і перемогли», - пригадав комік.

ЧИТАТИ ПОВНЕ ІНТЕРВ’Ю ТУТ.

Окрім того, на його думку, наявність регіональних ліг – дуже необхідна. Адже вона дає змогу молодим командам вчитися та здобувати досвід.

«Та не завжди редактори там – люди, які можуть щось дати. Така сама проблема у нас була з Волинською лігою КВН, коли у нас не було вчителя і ми шукали його в інших регіонах. Тому коли команда вибирає, в яку лігу піти, треба перш за все орієнтуватися на редактора, який вам підійде максимально», - підсумував Пащук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гуморист з Луцька розповів, як став тренером Запорізької Ліги сміху
17 січень, 2018, 08:29