В Одесі хочуть заборонити символіку ОУН-УПА

В Одесі хочуть заборонити символіку ОУН-УПА
Громадські організації Одеси мають намір просити Одеську обласну і міську ради заборонити використання символіки ОУН-УПА.

Лідери "Молодіжнї Єдності" і молодіжної організації "Дзвін" звернуться до місцевої влади з проханням заборонити в Одесі та Одеській області пропаганду символіки ОУН-УПА у зв'язку з тим, що "це ображає патріотичні і національні почуття містян і жителів області", пишуть Комментарии.

"Така політика також розпалює міжнаціональну ворожнечу і порушує конституційні права громадян національних меншин", - наголошується в повідомленні.

Крім того, за даними організації, громадські діячі надалі будуть перешкоджати проведенню маршів та інших подібних заходів, що проводяться ВО "Свобода" з "іншими організаціями фашистського типу" на території міста та області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця символіка ні коли, ні в які часи не була на території Одеси, чому вона має бути зараз ? У Львові вона популярна, хай там і буде .
Відповісти
Трохи смішно виходить коли в Україні символ боротьби за незалежність "порушує конституційні права громадян національних меншин"
Відповісти
а про символы свободного портового города Одесса вам известно?
Читайте историю.
Відповісти
Не зрозумів Ваш коментар: символи є в кожному місті свої , а на рахунок червоно-чорного прапора - це символ боротьби за незалежність не тільки одного окремо взятого міста. Ну і на рахунок історії : її потрібно не читати а ВИВЧАТИ!!!
Відповісти
Якраз таки ти читай історію, сміхун!
Відповісти
Правильно, і в Луцьку краще б теж заборонили! Хай депутати краще благоустроєм займуться ніж політичними теревенями.
Відповісти
Держава так багато грошей на благоустрiй видiляе для Луцька що аж смiшно. То хоть нарахунок символiк поспорять час вбють.
Відповісти
Все просто , роками " ваші " давили нас , нашу культуру і історію , а тепер отримуйте адекватну відповідь , реванш , якщо хочеш . Червоно-чорні прапори будуть розвіватися від Карпат по Кубань , і це факт.
Відповісти
Давно пора!!!
Відповісти
Давно пора ввести вiдповiдальнicть за антиукрайiнську поведiнку й полiтики псевдо патрioтiв,яким украйiна дала роботу житло соц. захист.
Відповісти
Згідна на 100% з вами і депортувати звідси всіх тих, хто не поважає історію УКРАЇНИ, її мову та культуру!!!
Відповісти
Чому в Одессе не заборонено роciйський прапор? Червоний комунiстичний i эврейський прапор? Вони теж
ображають украйiнцiв пiд одним проводився голодомор пiд iншим грабували населення пiд третiм висувались закиди щодо суверенiтету украйiни?
Відповісти
Я б сказала,що ображають всю УКРАЇНУ та всіх щирих УКРАЇНЦІВ!!!
Відповісти
Абсолютно адекватне буде рішеня!
Одеса - це багатонаціональне руське місто, де не місце фашизму, тим більше галичанському. Одеса це інша земля, інша ментальність, саме тому там люди доброзичливі та набагато заможніші і матеріально і духовно ніж західняки.
Відповісти
То , чого ти бідолашний , краєш себе , мучишся тут на волинському форумі , де кляті західняки ? Дуй в Одесу , чи навіть краще на Рассею -матушку , там все твоє , рідне !
Відповісти
А я там.
Відповісти
Молодець , але питання лишилося відкритим , якого ти тут постійно гадиш ? Невже немає чим зайнятися там ?
Відповісти
Фраза "Багатонаціональне руське місто" викликає сміх оскільки Одеса руською в принципі ніколи небула, а культурі і своїй відомості завдячує ТІЛЬКИ євреям (більшість "одесського фольклору" пов'язана з євреями). А заможність легко пояснити наявністю порту, і якщо галичанину треба шукати роботу то в одесі робота шукає тебе.
Відповісти
неук, специально для тебя

Официально историю Одессы как города принято отсчитывать с 1794-го года[20], когда27 мая (7 июня) 1794 года императрица Екатерина II издала рескрипт об основании города и гавани на месте Хаджибея, а 22 августа (2 сентября) 1794 года после молебна и освящения строительных площадок были забиты первые сваи в основание города. Строился город по плану, составленному инженером-полковником российской армииФранцем Деволаном. При градоначальнике Ришельё Одесса превратилась в главный порт Российской империи на Чёрном море.[21] При этом Одесса развивалась столь стремительно, что всего за одно столетие превратилась из небольшого поселка в крупнейший морской порт России на Чёрном море и четвёртый по величине город Российской империи после Петербурга, Москвы и Варшавы.[22]
Відповісти
...ага тому там жиди керують всім, теж мені "багатофункціональне руське місто"..., який фвшизм, ау? Комуняки краще живуть?! Ню ню..., а чого дехто в Одесі живе краще?! Бо деребанять землю, яка знаходиться біля моря..., ось і все, і тому багатіють, а ти на них пашеш, й надалій думай собі так як ти зараз написав, але ти сліпе котеня!!!
Відповісти
Ох , дограється 5 колона , будуть биті і скубані більшовицькі запроданці
Відповісти