Дві лучанки отримали звання «Мати-героїня»

Дві лучанки отримали звання «Мати-героїня»
У Луцьку двом жінкам присвоїли звання «Мати-героїня».

Про це стало відомо, у вівторок, 16 січня під час оперативної наради в Луцькій міській раді, - інформує відділ інформаційної роботи Луцькради.

Так, почесне звання України “Мати-героїня” вручили матері 10-ти дітей Березовській Людмилі Петрівні. Таку ж нагороду вручено матері 5-х дітей Приходько Валентині Валеріївні.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народжувати не мудре діло. А вот виростити їх як людей, а не жебраками обдертими то дійсно треба бути героїнею. А не плодити, а вони ходять одні колготи на ватагу носять і старше за меншими дивиться і в 12 років на роботу замість навчання....
Відповісти
Це не геройство. А давайте ми всі будемо народжувати по 10 дітей, а хто тоді буде їх утримувати?Це ми її утримуємо і її дітей, яких вони випустить у світ голоми, босими, без освіти і озлобленими на весь світ.Це я, маючм двох діток пашу на двох роботах, щоб дати їм належне життя, освіту і плачу податки на цю курку, яка народжує і не платить податків,а одержує від держави,тобто від нас з вами сплачених податків по 10 тисяч і ще кричить на весь світ дайте мені квартиру, возіть безкоштовно,бо я напилася і народжала 10 дітей. Може вже досить.Народжала ,йди працюй, отримуй не вимагай від нас грошей,не вони просились на світ, а ти їх роджала, свідомо,щоб не працювати, а жити за чиїсь рахунок.Ми ж люди а не тварини і плануємо своїх діток. На то нам Бог дав розум.Не героїв їм треба авати, а заставити працювати.Правильно я роблю, працюю за кордоном і не плачу податків на цих ледацюг.
Відповісти
Останні новини
Дві лучанки отримали звання «Мати-героїня»
16 січень, 2018, 09:53