Вихованці Ковельської колонії на умови утримання не скаржаться, – прокуратура

Вихованці Ковельської колонії на умови утримання не скаржаться, – прокуратура
Вихованці Ковельської виховної колонії не висловили жодних скарг прокурору області на умови утримання.

Прокурор Волинської області Андрій Парака відвідав Ковельську виховну колонію, де наразі відбувають покарання 114 неповнолітніх, які вчинили злочини, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Проводячи перевірку стану додержання в установі законів щодо охорони прав та інтересів неповнолітніх, прокурор області та начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Волинської області поспілкувалися із засудженими, обійшли територію установи, побували в житловій та промисловій зоні, відвідали кімнату короткострокових і довготривалих побачень, медичну частину, дисциплінарний ізолятор, їдальню, магазин та банно-пральний комплекс.

У ході перевірки також вивчались журнали та інші документи, які стосуються реєстрації правопорушень та додержання режиму тримання.

Всі засуджені у Ковельській виховній колонії відбувають покарання уперше. Неповнолітні мають тут можливість навчатися у загальноосвітній середній школі, а також здобувати фах у професійно-технічному училищі за дев'ятьма робітничими спеціальностями.

Виховна колонія забезпечена продуктами харчування, речовим майном та медикаментами.

«У колонії ви тому, що вчинили злочини. Але зараз ви маєте шанс виправитись, вивчитись, здобути професію, знайти роботу й жити повноцінним життям. Головне ваше завдання – докласти для цього максимум зусиль і не втратити цю можливість», – наголосив у спілкуванні з вихованцями колонії прокурор області Андрій Парака.

Під час спілкування із прокурором області від вихованців колонії скарг на умови утримання не надходило, запевняють у прес-службі прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вихованці Ковельської колонії на умови утримання не скаржаться, – прокуратура
17 січень, 2013, 09:55