61 троянда та сотні гостей: відомий волинський митець відзначив ювілей. ФОТО

61 троянда та сотні гостей: відомий волинський митець відзначив ювілей. ФОТО
Володар звання «Кращий продюсер» у Голлівуді, заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький влаштував святковий вечір з нагоди свого 60-річчя.

Дійство відбулося 15 січня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. На нього завітали сотні запрошених, а це рідні і друзі, колеги, атовці, представники влади і духовенства, судді, поліцейські тощо.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost вони розповіли, чому для них так важливо було розділити свято разом з Іваницьким.

«Ми мали можливість попрацювати на різні теми, це і рушники, які ми пропонуємо завжди на конкурс на найдовший вишитий рушник у Луцьку, це і збір коштів на будівництво храму у Волновасі, багато інших церковних проектів, де Іваницький бере активну участь, очолювану і нашою церквою, і в міжконфесійному діалозі. На його ювілей прийшов вшанувати, підбадьорити, благословити, хай далі трудиться на благо нашої громади», - розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

«Це мій давній друг, я рада прийти і привітати його в таке свято і для нього, і для мене. Коли він починав, на «Хвилі Світязя», «Обереги», то я завжди брала участь, він завжди мене запрошував», - поділилась лікар із села Липини Ольга Наконечна.

На святкування приїхало багато естрадних виконавців, які заспівали пісні на слова Віталія Іваницького. Зокрема Василь Чепелюк виконав пісню «День народження», Адам Горбатюк - «Волинь моя», квартет «Акорд» – «Батьки». Василь Дунець заспівав «Ми українці», Олександр Голощук «Моя кохана», а В’ячеслав Судима – «Онуки».

Під час вечору презентували компакт-диск пісень на слова ювіляра під назвою «Пісні із серця режисера «Посміхайтесь, люди». Крім того, було багато прем’єр пісень.

Іменинник отримав багато вітань та подарунків. Бажали йому здоров’я, миру, щастя, кохання, «творчого неспокою». А співак Михайло Грицкан побажав ще 21 онука та 21 правнука. Мовляв, якщо кількість дітей (троє) помножити на кількість онуків (семеро), то й вийде ця цифра. Він запевнив Віталія, що після п’ятдесяти життя тільки починається.

Головний поліцейський області Петро Шпига та перший заступник голови Волинської обласної ветеранської організації Володимир Буравський подарували Іваницькому іменну футболку.

Співачка Світлана Бояркевич присвятила ювіляру вірш та подарувала букет із 61 троянди.

«Людина талановита, красива душею і серцем, людина з великої літери» - сказала вона.

Ведучі Людмила та Ігор Натальчуки у перервах між піснями перераховували усі сфери діяльності Іваницького, пригадали його творчі досягнення та проекти.

Зі словами вдячності до гостей звернувся і сам винуватець свята:

«Усі, хто прийшов розділити радість мого свята, ювілею, 60-річчя, розділити радість того, що сьогодні я виступаю в іншій іпостасі, не тільки в ролі режисера, а й як автора віршів до пісень, які виконують мої хороші друзі, хороші колеги, побратими по творчості не тільки з волинського краю, а й з усієї України. Мені приємно, що я маю можливість сьогодні з цієї сцени сказати щиру вдячність Господу Богу і всім вам, добродіям, які впродовж всього життя мені допомагають не тільки в творчості. Низько вклоняюсь вам і кажу вам щиро: «Спасибі», - промовив Віталій Іваницький.

Він подякував близьким за те, що терпіли його постійну зайнятість, а дружині Ларисі зізнався у коханні.

«Люблю і буду любити», - сказав Іваницький та подарував троянди.

Згодом ювіляр назвав поіменно усіх, хто допомагали йому на життєвому шляху, проте вже пішли з життя. Під час цього увесь зал здійнявся на ноги, а сам режисер не стримував сліз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Концерт не поганий, але дуже довгий. Не гарно получилось з грибиком, без такого артиста можна було обійтись. Найкращі артисти Чорний, ну і звичайно наш не перевершений Чепелюк. Зібров нікудишній, більше його не запрошуйте!
Відповісти
Останні новини
61 троянда та сотні гостей: відомий волинський митець відзначив ювілей. ФОТО
16 січень, 2018, 11:35