Волині на інвестиції виділили понад 192 мільйони

Волині на інвестиції виділили понад 192 мільйони
Волинська область у 2018 році отримає понад 192 мільйони гривень з Державного фонду регіонального розвитку на реалізацію інвестиційних проектів.

Про це йшлося сьогодні, 16 січня, під час наради у Волинській облдержадміністрації, - пише Волинська правда.

За словами заступника начальника планово-технічного відділу управління капітального будівництва облдержадміністрації Олени Щесюк, якщо у 2017 році Державний фонд регіонального розвитку виділив для Волині понад 113 мільйонів гривень, то на 2018 рік область отримає понад 192 мільйони гривень із ДФРР. Зауважимо, що минулоріч Волинь використала кошти ДФРР приблизно на 90%.

Олена Щесюк додала, що ще укінці останнього місяця минулого року відбулося засідання регіональної комісії щодо початку оцінювання інвестиційних проектів, що фінансуватимуть у 2018 році за кошти ДФРР. Наразі ж заявники розміщують інвестиційні проекти регіонального розвитку на онлайн-платформі.

Відомо також, що інвестпроекти повинні відповідати таким завданням: розвиток спортивної інфраструктури, енергозбереження державних і комунальних навчальних та медичних закладів, також відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Волинської області на період до 2020 року.

За словами Олени Щесюк, вже подали більше 120 пропозицій проектів, кошторисна вартість який майже 2 мільярди гривень. Майже половина всіх пропозицій – від ОТГ.

Більше того, вона розповіла, що наступне засідання регіональної комісії щодо стану розміщення інвестиційних проектів регіонального розвитку на онлайн-платформі, черговості проведення оцінювання за завданнями відбудеться 25 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.