«Євробачення-2018»: оголосили претендентів від України

«Євробачення-2018»: оголосили претендентів від України
В Україні завершився перший етап Національного відбору на «Євробачення-2018» – прийом і відбір заявок всіх артистів, які бажають взяти участь у пісенному конкурсі.

У вівторок, 16 січня, телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ оголосили імена 18 претендентів, які будуть боротися за право представляти Україну вже в наступному місяці, – пише Обозреватель.

Переможець Національного відбору відправиться в травні на конкурс в Лісабон, столицю Португалії. Вже 10 лютого глядачі побачать таких претендентів:

The Erised
Сергій Бабкін
СONSTANTIN
Kozak System
The ВЙО
Julinoza
Dilemma
KAZKA
Yurcash
Mountain Breeze
Ingret Kostenko
Vil'na
LAUD

Визначено також п'ять півфіналістів, якими стали найбільш успішні виконавці торішнього нацвідбору: TAYANNA, KADNAY, Pur: Pur, MELOVIN, ILLARIA.

Головною відмінністю Національного відбору-2018 новий продюсер Руслан Квінта, який замінив в цьому році Костянтина Меладзе, вважає переважну кількість хлопців серед претендентів. До того ж всі приготовані пісні є авторськими.

Квінта також розповів, що за час першого етапу журі вивчило понад 1000 отриманих заявок, в цьому продюсер бачить явну ознаку розвитку музичної індустрії в Україні. «Я гордий від того, що сьогодні українські пісні набувають абсолютно нового обличчя – сучасного, модного», – наголосив він.

У прямих ефірах Національного відбору глядачам представлять широку палітру жанрів, серед них – indie pop, authentic, reggie, house, experiment pop, folks і інші.

«Всіх «минуло річників», які подали анкети, переглядав як під мікроскопом, до них у мене були особливі вимоги, про що я попереджав одразу – це репертуар і новий творчий вектор. І можу сказати, що деякі мене приємно здивували», – додав Квінта.

У п'ятницю, 19 січня, відбудеться жеребкування, результати визначать порядок виступів учасників у півфіналах Нацвідбору.

Нагадаємо, що Національний відбір в Україні пройде в три етапи: два півфінали (10 і 17 лютого), в кожному з них виступлять по 9 виконавців, а також фінал (24 лютого), в який пройдуть 6 учасників.

Переможець фіналу Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі в Лісабоні вже в травні поточного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Время и Стекло
Mozgi Enterteiment
Відповісти