У Луцьку просять розібратись із таксі на єврономерах

У Луцьку просять розібратись із таксі на єврономерах
У Луцьку завершується облаштування стоянок для таксі, що повинно стати одним із заходів боротьби з нелегальними перевезеннями автомобілями на єврономерах.

Про це стало відомо 16 січня під час засідання Координаційної ради з питань розвитку малого і середнього підприємництва у місті Луцьку.

Голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук повідомив, що всі етапи цього процесу вже зроблені, залишилось тільки затвердити тексти договорів із таксистами та повісити відповідні знаки.

За його словами, це необхідно для того, щоб захистити легальний бізнес від нелегальних перевізників, до яких входять і таксисти на «євробляхах», адже інші власники авто не матимуть права в’їзду на такі парковки.

«Згідно договорів, якщо таксі стоять на стоянках, то таксисти платять податки до бюджету міста», - сказав він.

Сергій Романчук висловив здивування, чому люди взагалі користуються послугами таксі на «євробляхах», бо є випадки аварій за їх участю. Він наголосив, що на відміну від таких таксистів, легальні перевізники мають страховки.

Також голова асоціації перевізників пропонує зібрати круглий стіл для детальнішого обговорення цього питання.

Ця пропозицію активно обговорювали, особливо присутні на засіданні підприємці.

Врешті всі дійшли згоди, що варто проконсультуватись з представниками управління МВС, прокуратури та ДФС. Тож учасники Координаційної ради на наступне зібрання повинні сформулювати питання для цих фахівців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вониж працюють з диспечерами,і страховки в них є!!!не гоніть біса!
Відповісти
вони також скакали!
Відповісти
А тепер скажіть, хіба не найпростіший спосіб боротьби з цим просто не сідати в такі машини?
Чи може краще роздірібаним пару міліонів на знаки, а потім ще і ще. Завжди дивуюся які веселі і не розумні в нас люди, за те це всі підтримають адже тут звучить чарівне слово "євробляхі"
Відповісти
Ліпше на євробляхах, але в комфортній та доглянутій машині. А не з наглими водіями експресів та чумаків, з прокуреними жигулями, які за 7 км 100 гривень косять!!!!!!

Я наприклад не дивлюся на номера машини, я більше дивлюся на саму машину та водія. Щоб їхати в комфорті, а не трястися в мотлосі у якому навіть ремені безпеки не доступні.
Відповісти
Ви що реально? Та поліція має ставити їх на штафмайданчик одразу!!! Ковенція прямо забороняє використання такого авто з комерційною метою! Спробуйте в Польщі потаксувати на українських номерах...
Поліція не працює!
Відповісти
Це ви замовляючи такі комфортні авто породжуєте євро безпридєл за який ніхто відповідальності не несе!
Відповісти
Це ви замовляючи такі комфортні авто породжуєте євро безпридєл за який ніхто відповідальності не несе!
Відповісти
Це я купив ліцензію,маю пакет дозвільних паперів,плачу податки,а бляхарі відбирають в мене клієнтів.В них є ліцензії?Це ж нелегальне авто,яке ще й до того таксує.Держава хоче,щоб і я пішов в тінь.
Відповісти
Це і є державний хаос.Сідає до мене молодий хлопець і каже:,,Дядько,де можна права купити,бо хочу таксувати?" До чого дійшло? Вже таксують навіть ті,хто тільки отримав посвідчення водія.Згідно правил,водій таксі має мати досвід не менше трьох років.
Відповісти
Маю відповідну страховку для водія і пасажирів, паски безпеки та airbag (причиною ДТП може бути і інший ТЗ!). Справу не з такими таксистами вирішувати треба а вище брати до влади! Потрібно викорінити такі машини, тобто дозволити розтаможку, або зробити законні, вигідніші умови для їх експлуатації на території України ніж платити поляку кожного року!
Відповісти
львів-50% всі таксі на польских номарах іавтомобілі ці кращі та биківні за кермом меньше
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять розібратись із таксі на єврономерах
16 січень, 2018, 18:26