Волинський музей започаткував проект «Наші Захисники»

Волинський музей започаткував проект «Наші Захисники»
У Волинському краєзнавчому музеї започаткували «Наші Захисники» – цикл заходів, присвячених героям нашої новітньої історії, волинянам, захисникам державного суверенітету України.

Про це повідомили у музеї.

Четвертий рік поспіль Україна відстоює свою незалежність і територіальну цілісність. Для вшанування воїнів Волинський краєзнавчий музей започатковує проект «Наші Захисники» – цикл заходів, присвячених героям нашої новітньої історії, волинянам, захисникам державного суверенітету України.

У рамках цього проекту 18 січня о 12.00 у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться перший захід циклу, присвячений доблесній 14-й окремій механізованій бригаді. Це військове формування вибране невипадково, адже у його складі вогняними дорогами АТО пройшла чи не найбільша кількість волинян.

«Захід відбудеться у рамках зустрічі з представниками бригади, де кожен бажаючий зможе поспілкуватися з вояками, які захищають нас і подякувати їм за це. Запрошуються усі бажаючі, а особливо учнівська і студентська молодь, для якої українське воїнство є чи не найкращим прикладом патріотизму у цей нелегкий час», - йдеться у повідомленні.

Учасники зустрічі зможуть оглянути стаціонарну виставку «Неоголошена війна. Волинський рахунок», де представлено бойові реліквії та трофеї, передані до музею із місць бойових дій волинськими бійцями та волонтерами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський музей започаткував проект «Наші Захисники»
17 січень, 2018, 07:20