Опублікували відео з Ноздровською за кілька годин до її смерті

Опублікували відео з Ноздровською за кілька годин до її смерті
З'явилося відео з вуличних камер спостереження, на яких можна побачити шлях вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської з Києва додому в село Демидів 29 грудня, коли стало відомо про її зникнення.

Відповідні кадри оприлюднив речник МВС Артем Шевченко, - передає Укрінформ.

На відео видно, як Ірина Ноздровська о 15:40 заходить на станцію метро Хрещатик, о 16:11 її зафіксували камери спостереження на станції метро Героїв Дніпра. Далі вона вирушила до маршрутного таксі, на якому і поїхала додому в село Демидів. Дорогою вона дзвонила батькам, що незабаром буде вдома. О 17:30 вийшла з маршрутки, і додому вже не повернулася.

«Національна поліція продовжує розслідування і, у разі наявності підстав, обов`язково притягатиме до відповідальності інших осіб, окрім головного підозрюваного Росошанського-старшого. Немає жодних підстав будувати конспірологію чи політику на цьому справді драматичному, але банальному, суто кримінальному злочині. На цих відео з камер зовнішнього спостереження – Ірина Ноздровська за годину-півтори до вбивства на шляху додому», - констатував Шевченко.



Як повідомлялося, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави Разом з тим адвокати сім'ї Ноздровської заявили, що слідство не враховує їхні версії щодо особи вбивці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Опублікували відео з Ноздровською за кілька годин до її смерті
17 січень, 2018, 03:48