Скандальний волинський бізнесмен вийшов під заставу в 2,5 мільйона. ВІДЕО

Скандальний волинський бізнесмен вийшов під заставу в 2,5 мільйона. ВІДЕО
Понад два з половиною мільйони застави сплатили за волинського аграрія Степана Москвича, якого антикорупційники підозрюють у розтраті держаних коштів.

Про це кажуть працівники Державної судової адміністрації у місті Києві, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Національне антикорупційне бюро України підозрює колишнього директора Луцького комбінату хлібопродуктів №2 у розтраті зерна на суму близько шістдесяти мільйонів гривень. Як встановило слідство, ПАТ «Аграрний фонд» (100% акцій цієї фірми належать державі) у листопаді 2013 року Степан Москвич передав збіжжя на відповідальне зберігання до Луцького КХП, а потім він на свій розсуд нібито ним розпорядився.

У своєму клопотанні правоохоронці просили обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою з альтернативою сплатити понад 67 мільйонів застави. Однак суд визнав таку суму непомірною для екс-директора Луцького КХП №2 й призначив йому заставу у розмірі понад два з половиною мільйони.

Ця сума виявилась підйомнішою. Уже наступного дня на рахунки профільного управління надійшли гроші, Степана Москвича уже по обіді відпустили з-під арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голе, босе та по вуха в долгах зато строїь з себе крутого
Відповісти