Трагедія в Ківерцях: дівчина померла від запалення легень

Трагедія в Ківерцях: дівчина померла від запалення легень
Від запалення легень померла студентка Ківерцівського медколеджу.

Дівчина померла в ніч з 16 на 17 січня. Інформацію про смерть також підтвердила у коментарі для ІА "Конкурент" директор медколеджу Тетяна Комшук.

Про те, що студентка ходила на заняття із запаленням легень, у медколеджі ніхто не знав. Тетяна Комшук підтвердила, що вона була вчора на занятті. Запалення не виявили напередодні. До слова, дівчині нещодавно, 13 січня, виповнилося 17 років.

"Ми всі в шоці і досі не можемо дійти до пам'яті від того, що сталось. Вона вчора була на занятті, там були й лікарі, які їх вели. Вона не жалілась ні на що, не було в неї абсолютно ніякого прояву. Вона прийшла на квартиру, поїла і, кажуть, їй стало погано", – розповідає директор.

Студенти з цього коледжу в розмові з журналістом "Конкурент" скаржились на жорсткі вимоги навчального закладу, пов'язані з відвідуванням занять. Із їхніх слів, були випадки, коли викладачі ігнорували наявність у студента довідки від лікаря і високу температуру й вимагали присутності на заняттях.

Втім директор навчального закладу запевняє, що це неправда і така інформація не відповідає дійсності. Із її слів, зазвичай тих студентів, які не хочуть пропускати пар, але приходять на навчання хворими, відправляють додому, щоб вони не інфікували інших. Оскільки в коледжі навчається майже 900 студентів.

Втім були й випадки, коли студенти симулювали і приносили фальсифіковані довідки від лікаря.

Тетяна Комшук розповіла, що сьогодні весь коледж прощався зі студенткою. І досі ані викладачі, ані студенти не можуть оговтатися від цієї новини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як рехворма від бендерівки-міністрелі?
Відповісти
Так. В коледжі дійсно ігнорують довідки про хворобу. Діти з температурою та захворюваннями відвідують коледж щоб потім не відпрацьовувати "Н", а відпрацьовують із швабрами в руках в коледжі чи у лікарні (інколи - за "всемогутні" гривні). Це не правильно. Розумію що є симулянти (яких доречі в медколеджі можуть легко виявити), але таких одиниці. Ніхто не каже що дитина померла саме через страх відпрацювання "Н" проте така проблема в даному закладі існує. Щирі співчуття батькам та рідним. Вічна пам'ять
Відповісти
"Директорка навчального закладу каже,що це не правда".Ага не правда,і те, що вимагає гроші за зарахування теж не правда. Притон хабарників. Вже всі давно навіть розцінки знають,а поліція нібіто перший працює.
Відповісти
Хабарниця ще буде розказувати де правда, а де ні.
Відповісти
Останні новини
Трагедія в Ківерцях: дівчина померла від запалення легень
18 січень, 2018, 06:55