У Домінікані заарештували доньку українського бізнесмена

У Домінікані заарештували доньку українського бізнесмена
У домініканському місті Сосуа поліція заарештувала 31-річну дочку українського бізнесмена Валентина КасьяноваНаталю.

Як повідомляється в групі Сосуа в Facebook, здав поліції дівчину її хлопець, який повідомив, що вона «збожеволіла», – пише Обозреватель.

За словами супутника українки, котрий представився як Рейдер Лара, Наталія під час спільної поїздки почала атакувати його, завдаючи біль, внаслідок чого він був змушений відвезти жінку до відділення поліції.

Як зазначається, дочка українського підприємця, власника авіакомпанії Star Peru (базується в Перу), раніше неодноразово притягувалася до відповідальності, в тому числі за спробу пограбування, напад на поліцейських і вживання наркотиків.

Батька дівчини ЗМІ називають мільйонером, який емігрував в Перу в 1997 році. Про Валентина Касьянова відомо небагато - співпрацював з авіазаводом Антонов, був одружений на Тетяні Касьяновій, від якої має двох дітей - сина Романа і дочку Наталію.

У 1999 році батько затриманої заснував в Перу компанію, в авіапарку якої кілька літаків Antonov An-24, Antonov An-26, Antonov An-32, а також 8 одиниць Boeing 737-200.

Наталя, за інформацією ЗМІ, проживає в США в Майамі (штат Флорида). Раніше дівчину затримували в Перу, де вона була названа організатором банди, яка грабувала таксистів.

Незважаючи на значне становище батька, коли Наталі після арешту в 2008 році було надано медичну допомогу (у дівчини в грудях розірвався силіконовий імплант), родичі їй відмовили у фінансовій допомозі.

Дівчину в терміновому порядку прооперували, але через відсутність коштів подальше лікування вона проходила в тюремному лазареті. За час відбування покарання рідні Наталя не відвідували.

Також відомо, що авіакомпанія Star Peru була фігурантом декількох великих скандалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Домінікані заарештували доньку українського бізнесмена
18 січень, 2018, 10:38