Куди піти у вихідні в Луцьку: 19-21 січня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 19-21 січня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 19 січня

Подія: 5 кроків до створення власного фотопроекту
Тип заходу: семінар
Місце: вул. Градний узвіз, 5
Початок: 18:00
Що обіцяють: Ви дізнаєтеся:
- Чому кожен має працювати над фото проектом.
- Приклади успішних фото проектів.
- Як дійти від ідеї до реалізації.
- Чому вчать за кордоном і не вчать в Україні.

Подія: «Різдвяні піснеспіви»
Тип заходу: фестиваль
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 12:00
Що обіцяють: різдвяному марафон колядок, щедрівок, який триває впродовж дня. Ви почуєте унікальні піснеспіви, дізнаєтесь про особливі традиції святкування Різдва на Волині, а найголовніше, отримаєте натхнення і позитив на цілий рік!

Подія: «Йордан - вода студенна»
Тип заходу: свято
Місце: Теремнівський будинок культури
Початок: 12:00

Подія: святкування Водохреща
Тип заходу: дискотека
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: запевняють, що в «Кораблику» ввечері геть буде спекотно, крім того, будуть «зігріваючі штучки». Вечірні танці і святкування Водохреща.

Подія: концерт гурту «Brass Band Kovel»
Тип заходу: концерт
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00
Що обіцяють: живий звук

Подія: Йордан
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб-броварня «Карабас-Барасбас»
Початок: 22:00
Що обіцяють: святкову руханку від Dj Shmell'

Подія: «Cyr Wheel»
Тип заходу: акробатичне шоу
Місце: Opera Dance Club & Karaoke Restaurant
Що обіцяють: дівчатам до 00:00 вхід безкоштовний. Безкоштовний welcome-drink кожному гостю до 00:00. Dj Bolshoi/Dj Baks/MC Martin/ Opera Show Ballet.


Субота, 20 січня

Подія: відкриття кіносезону 2018 року «Lutsk night cinema»
Тип заходу: кіноперегляд
Місце: проспект Президента Грушевського, 1
Початок: 20:00
Що обіцяють: переглянути фільми «Пережити Різдво», «Помінятися місцями», «Поки ти спав», «Сім’янин», «Місто янголів»

Подія: «Веселі пригоди на лісовій галявині»
Тип заходу: вистава для дітей
Місце: дитячий розважальний центр «Figli Migli» ( 3-й поверх ТРЦ «ПортCity»)
Початок: 13:00
Що обіцяють: казка про веселі змагання для дітей, старших 5 років

Подія: Щедрий Christmas
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: для лучан виступить відома волинська співачка Галина Конах зі своїми вихованцями.

Подія: виступ міні-оркестру «Brass Band»
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб-броварня «Карабас-Барасбас»
Початок: 22:00
Що обіцяють: конкурси та розваги від ведучого, купу шарового пива та запальні руханки

Подія: ювілейна 10 сальса-вечірка
Тип заходу: вечірка
Місце: Ірландський паб «Laphroaig»
Початок: 19:30
Що обіцяють: Вишукані парфуми, сміливі образи та шалений танцювальний потяг


Неділя, 21 січня

Подія: «Новорічний коктейль»
Тип заходу: концерт
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 16:00
Що обіцяють: виступ народного аматорського духового оркестру Палацу культури міста Луцька


Подія: «Казки Ж»
Тип заходу: форум-спекталь
Місце: вулиця Ковельська, 56 (Луцький районний будинок культури)
Початок: 18:00
Що обіцяють: Спільно з глядачами у виставі розігруються ситуації про жіночі мрії та розчарування, стереотипи і протести. А мудра і дещо саркастична Баба Яга усе це збалансовує і резюмує, а інколи здіймає на кпини. Актори не знають, як повернеться хід їхніх історій, адже дотворюють їх самі глядачі. А цього разу жіночі ситуації пробуватимуть прожити та дотворити і чоловіки (на відміну від попередньої вистави, де вхід був тільки жінкам)

Подія: STAND UP вечірка
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: потужну дозу крутих балачок з жартівливо-біографічним змістом від стендаперів: одні з переможців «Розсміши коміка», резиденти «Stand up Lutsk team» і не тільки. Авторські монологи на актуальні теми, імпровізації з залом та просто хороший гумор.

19-21 січня. КІНО

Фільм: «Джуманджі: Поклик джунглів»
Жанр: фентезі, бойовик, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 14:50
Про що фільм? Стрічка створена на основі однойменного дитячого графічного роману і розповідає про підлітків, які потрапили до світу Джуманджі. Четверо підлітків вирішили зіграти у стару комп'ютерну гру під назвою «Джуманджі», про яку раніше ніхто з них не чув. Але після вибору персонажів щось пішло не так, і всі перемістилися у 1996 рік, перетворившись на своїх персонажів. Спенсер став відважним шукачем пригод, Фрідж втратив півметра зросту і тепер є коротуном, Бетані перетворилася на пухлого старого професора, а Марта — на неймовірно красиву амазонку. Всі вони потрапили у привабливий та жахливо небезпечний світ джунглів, де померти дуже легко. Вони повинні діяти разом, щоб знайти дорогу додому з цієї жахливої гри.


Фільм: «Найвеличніший шоумен»
Жанр: драма, біографія, мюзикл
Місце: «Premier City»
Початок: 10:05
Про що фільм? Стрічка розповідає про американського шоумена Фінеаса Тейлора Барнума. У головних ролях Г'ю Джекмен, Зак Ефрон, Ребекка Фергюсон.


Фільм: «Санта і компанія»
Жанр: комедія, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 13:00
Про що фільм?Напередодні Різдва 92 000 ельфів, відповідальних за виготовлення новорічних подарунків для дітей, косить невідома недуга! Тож Санті треба запрягти своїх літаючих оленів і поспішити по ліки, щоб вилікувати милих помічників і врятувати свято. Одна проблема: ніхто з людей не вірить, що він - найголовніший чарівник світу.


Фільм: «Темні часи»
Жанр: драма, воєнний, біографія, історія
Місце: «Premier City»
Початок: 13:45; 18:50; 21:30
Про що фільм? Стрічка розповідає про перші місяці Вінстона Черчилля як Прем'єр-міністра Великої Британії на початку Другої світової війни. У головних ролях Гері Олдмен, Бен Мендельсон, Крістін Скотт Томас.


Фільм: «Фердинанд»
Жанр: сімейний, комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 14:25
Про що фільм?Дія відбувається у казково яскравому світі сучасної Іспанії. Це — історія про чемного бика, якого навіть важко собі уявити. Безтурботному життю на сімейній фермі настає кінець, коли Фердинанда відправляють до школи бойових биків, де його лагідна та миролюбна вдача вступає в суперечку з норовом одноплемінників.
За підтримки екзальтованого козла на ім'я Лупе й ватаги шалених їжаків, Фердинанду вистачає мужності лишитися самим собою, влаштувавши «велику втечу» разом з новими друзями до милої його серцю домівки.


Фільм: «Свінгери»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 12:25; 17:50
Про що фільм? Заможний альфа-самець Ігор нудьгує в компанії своєї дівчини Ілони — гламурної світської левиці, яка більше за нього самого любить його гроші й хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок. Тим часом в хрущовку повертається з роботи лікар-пульмонолог Андрій: його дружина Ірина в халаті та бігуді вимагає сексу, на який у нього немає ані сил, ані бажання. 10 років рутини у шлюбі вбили будь-яку пристрасть в цій парі. Ігор та Ірина підбурюють своїх партнерів вдатися до сексуального експерименту — свінгерського вечора. Що буде, якщо ці пари поміняються партнерами? Тим часом 30-річну вчительку англійської Свєту виставив оголеною на балкон коханець, коли його дружина раптово повернулася до квартири. Врятувати і обігріти її може тільки сусід по балкону Денис. Але вечір перестає бути томним, коли на порозі у Дениса з'являється продюсер Едуард.


Фільм: «Дуже погані матусі 2»
Жанр: комедія, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 17:15
Про що фільм? Подружки Еммі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) і Карла (Кетрін Хан) вже відчули смак життя, махнувши рукою на всі стереотипи. Наближається Різдво, час, який всі матусі проводять в магазинах або на кухні, готуючись до свята. Щасливим для мам цей період може назвати тільки божевільний. Подруги вирішують не надриватися, а зустріти Різдво так, як їм хочеться. Але задумане здійснити навряд чи вийде. Адже в гості до дітей і онуків їдуть суворі бабусі (Крістін Баранскі, Сьюзен Сарандон, Шеріл Хайнс). Вже вони-то знають, як потрібно святкувати Різдво в сімейному колі.
Фільм «Дуже погані матусі 2» є продовженням однойменної комедії, що вийшла на екрани влітку 2016 року. Тоді бюджет картини склав $ 20 млн., а касові збори перевищили витрати більш ніж в 9 разів. Джон Лукас і Скотт Мур, які разом працювали над сценарієм і режисурою в минулому фільмі повернулися до своєї роботи. Також свої ролі знову виконають актриси Міла Куніс, Кетрін Хан і Крістен Белл.


Прем’єри кіно 19-21 січня

Фільм: «Форма води»
Жанр: жахи, фентезі, трилер, драма, мелодрама, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:30; 19:20
Про що фільм? 1962 рік, епоха «холодної війни», Америка. У таємній урядовій лабораторії працює самотня Еліза. Її життя круто змінюється, коли вона разом з іншою співробітницею Зельдою дізнається про секретний експеримент...


Фільм: «Злодії»
Жанр: бойовик, трилер, драма, кримінал, детектив
Місце: «Premier City»
Початок: 10:40; 15:15; 21:45
Про що фільм? Головний герой фільму – Нік Фланаган (Джерард Батлер) – керує елітним загоном поліцейських у Лос-Анджелесі. Йому стає відомо про плани Леві (Кертіс Джексон). Це злочинець, який ніколи не помиляється, тож впіймати його не реально. І тепер він планує пограбування Федерального резервного банку Сполучених Штатів. Нік вирішує унеможливити крадіжку, чого б це йому не вартувало. Не допустити здійснення чергового злочину для нього не просто робота, а те, заради чого Нік живе.

Кримінальний трилер «Злодії» продемонструє чому не усі крадії можуть з легкістю пограбувати банк. Стрічка є режисерським дебютом для Крістіана Гьюдгеста, сценариста фільму «Падіння Лондона». Від звичної для себе справи написання сценаріїв Гьюдгест відмовлятися не став і працював над ним разом з Полом Шойрінгом, який до цього працював над створенням багатьох серіалів на американському телебаченні. Виконати роль мужнього командира загону спецназівців запросили Джерарда Батлера.


Фільм: «Пригоди Паддингтона 2»
Жанр: фентезі, комедія, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10; 13:15; 16:40; 18:50; 21:00
Про що фільм? розшукуючи ідеальний подарунок на 100-й день народження своєї тітки Люсі, Паддінгтон знаходить унікальну книжку в античній лавці містера Грубера та влаштовується на дивні роботи, щоб її купити. Але раптом хтось викрадає книгу, і тепер ведмедеві потрібно розшукати злодія.


Фільм: «Астрал: Останній ключ»
Жанр: жахи, трилер, детектив
Місце: «Premier City»
Початок: 12:10; 16:50; 19:50; 22:00
Про що фільм? Четверта частина відомої хоррор-франшизи розкриє таємницю медіума і парапсихолога Еліс Рейнер. Чому зло обрало її для контакту з нашим світом? І чи зможе вона встояти перед потойбічною силою, яка вже тут?


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.