Крадуть, б’ють, грабують: поліція просить владу навести лад із барами в Луцьку

Крадуть, б’ють, грабують: поліція просить владу навести лад із барами в Луцьку
Поліція просить міську владу Луцька впорядкувати роботу нічних розважальних закладів.

Відповідне звернення правоохоронці опублікували на сторінці у Facebook.

Поліція просить міську владу обмежити роботу нічних розважальних закладів, де зареєстровано найбільше правопорушень. Поліцейські проаналізували стан забезпечення публічної безпеки, вчинення кримінальних та інших правопорушень у розважальних закладах обласного центру.

Зокрема, торік Луцький відділ поліції зареєстрував 300 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які сталися безпосередньо в кафе-барі «Стара підкова», що на вулиці Данила Галицького або поруч з ним.

Зокрема, за вказаними повідомленнями правоохоронці відкрили 56 кримінальних проваджень. Із них, 42 – за фактами крадіжок (ст. 185 Кримінального кодексу України), 3 – вчинення грабежів ( ст. 186 Кримінального кодексу України), 8 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв (ст. 125, 126 Кримінального кодексу України), а також 2 – за фактами шахрайств ( ст. 190 Кримінального кодексу України) та 1 – за фактом злочину у сфері обігу наркотичних засобів ( ст. 309 Кримінального кодексу України).

Протягом минулого року Луцький відділ поліції також зареєстрував 236 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, що сталися безпосередньо в нічному клубі «Версаль», що на проспекті Грушевського, або поруч із ним. За вказаними повідомленнями поліція розпочала 30 кримінальних проваджень. Наприклад, із них 15 – за фактами крадіжок, 7 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв, 2 – грабежів, 4 – шахрайств, а також 1 – злочину у сфері обігу наркотичних засобів.

Торік поліція розпочала 14 кримінальних проваджень за повідомленням про правопорушення, що сталися безпосередньо в закладі «BMW», на вулиці Потебні або поруч із ним. Зокрема, із них 10 – за фактами крадіжок, 1 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв, 3 – шахрайства.

Окрім того, значна частина повідомлень стосується бійок, заподіяння в нічних розважальних закладах або поруч з ними тілесних ушкоджень за якими потерпілі не подали заяв про притягнення винуватців до кримінальної відповідальності. У поліції також зареєстровані численні повідомлення з приводу різноманітних конфліктів між відвідувачами та охороною, адміністрацією закладів.

«Врахувавши, проведений аналіз, зважаючи на вкрай негативну тенденцію до різкого погіршення правопорядку в закладах і на прилеглій до них території, поліція звернулася до міської влади Луцька з проханням обмежити режим роботи вказаних нічних розважальних закладів, а також звернути увагу адміністрації закладів на необхідність поліпшення рівня безпеки, недопущення порушень громадського порядку та спокою мешканців навколишніх житлових будинків», – йдеться в повідомленні.

Відповідне звернення начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук адресував виконувачу повноважень міського голови Луцька Григорію Пустовіту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їх не зачеплять, вони проплатили.
Відповісти
’‘’Відповідне звернення правоохоронці опублікували на сторінці у Facebook’’, де посилання??
Відповісти
це офіційні дані? де можна перевірити?
Відповісти
У мене в Техасі взагалі шапку вкрали. Ну скажіть, кому потрібно було цупити шапку? Невже не було, що носити? Чи приніс додому подарувати дружині чи дитині? Певно таки вкрав аби на серці легше стало, що щось 'замутив'...
Відповісти
Останні новини
Крадуть, б’ють, грабують: поліція просить владу навести лад із барами в Луцьку
18 січень, 2018, 15:58