Активіст обурений чергами у сервісному центрі податкової в Луцьку

Активіст обурений чергами у сервісному центрі податкової в Луцьку
У Центрі обслуговування платників податків у Луцьку через неналежну організацію – великі черги.

Про це у Facebook написав громадський активіст Михайло Шелеп.

За словами Шелепа, він ходив до податкової здати звіти фізичної особи-підприємця.

«10 ранку, робочий день, дні прийому звітності від платників податків, а в Центрі обслуговування платників податків у Луцьку працює 2 !!! «віконечка». В одному приймають звіти по м. Луцьку, в іншому - по Луцькому району. До обох інспекторів, які працюють там, вибудувалась довга черга, мінімум по 20 осіб в кожній. А зважаючи на те, що дехто здавав звіти за себе і ще за декількох - то черги майже не рухалися», - стверджує Шелеп.


Водночас інші 4 віконечка були зачинені.

«Мене така ситуація не влаштовувала, отож я написав скаргу щодо неналежно організованої роботи Центру. Поки писав другий примірник скарги для себе (бо ксерокс не працював) то працівники податкової почали публічно реагувати», - стверджує Шелеп.

Зокрема податківці виправдовувалися за черги, бо нема працівників, і кликали бажаючих на роботу в податкову в якості оператора набору. Також вони агітували всіх за оформлення електронного ключа для подачі електронної звітності.

«Ще через пів години відчинили додаткове віконечко і черга по місту зарухалась швидше. Тож я здав свої звіти після майже 1,5 години очікування в черзі. І це найпростіша «послуга» податкової - прийняти звіт! Уявляєте який сервіс по іншим питанням», - йдеться в дописі.

«Якщо орган влади відкриває Центр обслуговування громадян, як сервісний центр то треба належним чином організовувати його роботу, бо суть то не в зміні назви. Поки є різні форми подачі звітності доти я маю право вибирати як саме звітувати, але орган влади має створити відповідні умови», - резюмував Михайло Шелеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: черги, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ж все для людей
Відповісти
Не хочу нікого оправдовувати особливо податкову,але там дійсно немає черг, є тільки коли починається здача звітів і то невеликі,напевно в ДФС дійсно треба в цей період збільшувати кількість віконечок. Але це взагалі не проблема як на мене. Підіть у пенсійний там робачите ціле шоу.
Відповісти
Ще зауважте, що в податковій дуже часто не працює програма, тоді звіти взагалі доводиться здавати з заявою та паспортом!!!
Відповісти
Останні новини
Активіст обурений чергами у сервісному центрі податкової в Луцьку
18 січень, 2018, 21:18