На Волині негода знеструмила 6 сіл. ФОТО

На Волині негода знеструмила 6 сіл. ФОТО
Шість населених пунктів Волині залишилися без світла внаслідок несприятливих погодних умов.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС України.

Cтаном на 7 годин 19 січня невеликий сніг падає у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях. На решті території без опадів.

Щодо знеструмлення населених пунктів, то внаслідок ускладнення погодних умов, зокрема мокрого снігу та вітру, через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмленими 737 населених пункти у 10 областях України. На Волині без світла залишилося 6 сіл.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
. А в ЛВПУ останній раз снігоборотьба належно проводилась в часи директорування Овсяннікова В.М. Зими до того ж були сніжні . Використовувалась снігоприбиральна техніка , розчищалисьсь дороги і тротуари , площадки і місця стоянки чи то зупинки для транспорту ... в місцях погано доступних для техніки з великим задоволенням на свіжому повітрі працювали з " сребками " та льодосколами , лопатами для прибирання снігу (льоду) учні та працівники закладу , потім на прибраному систиматично проводилось посипання спец сумішю від ожеледиці та обледеніння .Шоп*ятниці на прибраному перед центральним входом плацу проводились училищні лінійки ... після відповідальних керівників потім до керівництва ЛВПУ - пішло , поїхало , припливло - нашестя очільників від орди і до п... . З сєлєній , забитих дерєвєнь , а останнім часом хуторяни і всі - всі навіть ті хто дапекий-далекий до ПТО, їхні стьожки дорожки ведуть до затоптування аж до обледенніння снігу і далі в приміщенні з дубовими мордами "на мороз" - до КАСИ ! ! !
Відповісти