Страшна аварія на дорозі Луцьк – Рівне: загинуло немовля. ФОТО

Страшна аварія на дорозі Луцьк – Рівне: загинуло немовля. ФОТО
Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне у селі Зоря Рівненського району.

Зіткнення автомобілів відбулося сьогодні, 19 січня, вранці, – повідомляють у прес-службі поліції Рівненщини.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 35-річний громадянин Республіки Польща, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем. У результаті ДТП водій легковика загинув на місці події.

У салоні іномарки перебувало ще троє пасажирів: подружжя із села Бронники та їхня десятимісячна дитина. Усі вони отримали травми та були доставлені до медзакладу. Попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати життя немовляті лікарям не вдалося.

Подружжя госпіталізували у реанімаційне відділення. За словами лікарів, стан чоловіка критичний. Водій вантажівки не постраждав.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Транспортні засоби поміщені на спемайданчик Рівного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дитина була без спеціального крісла?
Відповісти
в 10 місяців? не всі дітки в такому віці можуть добре сидіти і переносити автонавантаження...
всеодно, Дитятко вже на небі((
Відповісти
Як завжди винен водій, а який стан доріг, мало того що їх нечистять то хоч би посипали, поліції лопати в руки, а то ррзсікають новенькими авто і людей зайо....ють!!!
Відповісти
Та ви подтвіться в якому стані легковик і як розвернуло фуру!!! Придурок водій летів як скажений і це факт! Винен в цьому лише він. Аболтус летів з повною машиною людей...
Відповісти
Щось мені не віриться, що за кермом був громадянин Польщі. Співчуття рідним та близьким. Будьте обережні за кермом, та і взагалі...
Відповісти
Останні новини
Страшна аварія на дорозі Луцьк – Рівне: загинуло немовля. ФОТО
19 січень, 2018, 16:07