Познайомилися в соцмережі: знайшли вбивцю дівчини на Закарпатті. ФОТО

Познайомилися в соцмережі: знайшли вбивцю дівчини на Закарпатті. ФОТО
Оперативники на Закарпатті розшукали зловмисника, який в ніч на 15 січня утопив 21-річну мешканку села Дубове Тячівського району.

Як повідомила УНН речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева, у вбивстві підозрюють 32-річного жителя с. Калини, з яким молода жінка познайомилася у соцмережі. В день убивства відбулася їхня перша зустріч.

«Поліція встановила, що напередодні потерпіла познайомилася в мережі із чоловіком з села Калини Тячівського району. 21-річна дівчина вела переписку з 32-річним жителем сусіднього населеного пункту, згодом вони стали планувати зустріч. Ввечері 14 грудня чоловік прийшов у селище Дубове, дочекався, доки його нова знайома вийде з місцевої дискотеки, та запропонував прогулятися до річки. Далі, за словами підозрюваного, там він розповів потерпілій, що живе зі співмешканкою, але готовий розійтися з нею для початку нових стосунків. Дівчина йому відмовила. Між ними виникла сварка, під час якої чоловік втопив жінку», – розповіла Щоголева.

Поліція одразу розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Судово-медичні експерти встановили, що причиною смерті стало насильницьке утоплення потерпілої.

Наразі 32-річному жителю села Калини повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, убиту жінку знайшли на березі річки на Закарпатті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Познайомилися в соцмережі: знайшли вбивцю дівчини на Закарпатті. ФОТО
22 січень, 2018, 15:04