Волинській дитячій лікарні придбали лампу за понад 200 тисяч. ФОТО*

Волинській дитячій лікарні придбали лампу за понад 200 тисяч. ФОТО*
Завдяки клієнтам ПриватБанку Волинській обласній дитячій лікарні придбали сучасну лампу для операційної.

Роботу лампи LUVIS M200 вартістю 228 309 гривень презентували 22 січня.

Гроші, за які купили медобладнання, – це пожертви клієнтів ПриватБанку для всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто!».

«Завдання фонду – збирати кошти благодійників, наших клієнтів і купувати те обладнання, яке є найбільш актуальним. Маю честь уже вдруге відвідати Волинську обласну дитячу лікарню. Цього разу ми прийшли в гості і запитали: що найбільше актуальне, необхідне. І стало зрозуміло, що є найбільша потреба у поновленні операційних ламп. Навіть не професіонал, не хірург і не медик, розуміє, що від цього залежить якість операції», - розповів директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

За його словами, кількість благодійників зростає і скоро ця цифра сягне понад мільйон людей. Юрій Войтенко також додав, що після того, як ПриватБанк отримав статус державного, стався «вибух у хорошому розумінні»: люди почали спрямовувати більше коштів на благодійність. У 2017 році по всій Україні придбали обладнання на майже 41 мільйон гривень.

Директор висловив радість, що до хорошої справи долучаються наші співвітчизники, наші сусіди і колеги.

«Серце б’є, коли дитинка захворіє, то кожен батько хоче і мріє, і вимагає, щоб його дитину швидко і якісно полікували. Але чуда не буває. Треба нам разом докладати зусиль, щоб матеріально-технічна база була на найвищому рівні», - промовив Юрій Войтенко.

Директор Волинської обласної дитячої лікарні Сергій Ляшенко подякував ПриватБанку за співпрацю.

«Хірургічна лампа у нас практично із 1986 року не оновлювалась. Це вже не те, що вчорашній день, це позавчорашнє століття. Вимагати сьогодні від хірурга високопрофесійної, точної хірургічної операції без забезпечення його технологічно – це просто неможливо. Тому низький уклін, подяка, надіємось на подальшу співпрацю», - сказав медик.

Користуються лампою вже понад місяць. Лікарі новинкою задоволені, кажуть, що для хірургів вона дуже важлива. Вони працюють з маленькими дітками, тож операційне поле теж маленьке і потребує якісного освітленння.

«Руки хірурга, голова хірурга, очі – це добре, плюс якісне обладнання робить свою справу. Це сучасне обладнання, яке вже працює і дає свій результат, - сказав заступник генерального директора з хірургічної роботи Ігор Дородних. – Хочу подякувати, що така велика потужна компанія – ПриватБанк – відгукнулась допомагати нашим діткам Волині і не тільки, до нас під’їжджають на лікування діти з інших областей. Допомога потужна».

Також лікар повідомив, що сподівається на подальшу співпрацю з банком і нові благочинні акції.

Для довідки. Лампа LUVIS M200 складається із 54 світлодіодних лампочок із низьким рівнем споживання електроенергії та довгим терміном роботи ( понад 50 тисяч годин). Завдяки гнучкій конструкції, світло лампи можна спрямовувати під різними кутами. Крім того, на пристрої є сенсорний контроль яскравості та діаметру освітлення. Це дає змогу забезпечувати якісне освітлення під час діагностики, лікування та оперування дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В першому ж посиланні в Гуглі на 25 тис. дешевше :)
Відповісти
Дійсно, ціни коливаються від 184000 до 211000...
Відповісти
Останні новини
Волинській дитячій лікарні придбали лампу за понад 200 тисяч. ФОТО*
22 січень, 2018, 16:30