«Волинь» розійшлася миром з командою Бундесліги

«Волинь» розійшлася миром з командою Бундесліги
У другому контрольному матчі під час першого тренувального збору у Белеку «Волинь» зустрілася із німецькою командою «Аален».

Візаві лучан у Белеку готуються до відновлення змагань у другій Бундеслізі, у якій нині ідуть на п’ятому місці, повідомила прес-служба ФК Волинь.

Один склад «Аалену» сьогодні зіграв унічию 1:1 із бакинським «Інтером», інший вийшов на спаринг проти «Волині».

Матч для українців відбувався, так би мовити, на виїзді, бо німці приймали «Волинь» на тренувальному полі свого готелю «Susesi». Лучани зіграли цього разу без поділу складу на два тайми: Старцев, Сімінін, Шиков, Ілієв (Масло, 55), Занєв (Задерецький, 55), Шандрук (Хомченко, 55), Ізворану (Скоба, 46), Лопес (Щедрий, 65), Савич (Овонікоко, 46), Бікфалві (Стевич,70), Суботич (Павлов, 65).

Матч розпочався із хорошого шансу Суботича, який граючи на випередження, замикав подачу Занєва. Даніель пробив головою трохи неточно.

Рахунок відкрили німецькі футболісти. На 20 хвилині Шульц отримав м’яча на лінії штрафного майданчика «Волині» і невідпорно пробив. Максим Старцев був закритий своїми та чужими гравцями, тому зреагувати на постріл не зміг – 0:1.

«Волиняни» грали набагато впевненіше, аніж у першому матчі із турками і вже у першому таймі могли відігратися. Старцев рукою увів м’яча в гру заледве не до центральної лінії, там його підхопив Ерік який помітив ривок Суботича. Але пас, який виводив би нападника віч-на-віч виявився зовсім трохи занадто сильним. Відмітимо ще постріл Ізворану з 30-ти метрів, після якого сфера пройшла зовсім поруч біля стійки, а ще попередження Ілієву.

Лучани зрівняли рахунок на 63-й хвилині, коли Суботич, отримавши м’яча на лівому фланзі, сміливо пішов на двох захисників і був завалений ними у штрафному майданчику. Сам потерпілий і чітко реалізував удар з «крапки» - 1:1.

Увесь матч точилася доволі рівна, але моментами й дуже жвава гра, коли команди відповідали атакою на атаку. У «Волині» запам’яталися ще активність Задерецького на лівому фланзі, прохід Щедрого тим таки лівим флангом. Артем виконав коронний номер крайнього хава: обіграв захисника на фланзі, змістився в центр і пробив по воротах. На жаль, вище рамки.

В останню десятихвилинку лучани відзначилися ще двома дальніми ударами. Але і Сімінін з 20-ти метрів, і Скоба з 25-ти влучили у кіпера. У результаті – нічия 1:1 та день підготовки «Волині» до наступного спарингу із «Азалом», який відбудеться у суботу 19 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Норм...
Відповісти