Пожежа в луцькому гуртожитку: депутати задумалися про сигналізації

Пожежа в луцькому гуртожитку: депутати задумалися про сигналізації
Депутат обласної ради Святослав Кравчук пропонує колегам по раді попрацювати над питанням забезпечення гуртожитків пожежною сигналізацією.

Про це він заявив 23 січня під час бюджетних слухань щодо установ, головним розпорядником коштів яких є управління освіти, науки та молоді ОДА

Як відомо, в ніч з 19 на 20 січня, сталася пожежа у гуртожитку № 6 Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Постраждала, на щастя, лише одна кімната.

Тож Святослав Кравчук підняв тему забезпечення пожежною сигналізацією гуртожитків. Депутат наголосив, що треба знайти на неї кошти, аби не наражати на небезпеку дітей та «не підставляти» керівників закладів.

«Питання, яке стосується безпеки дітей, ми повинні вирішити», - вважає депутат. Тому він запропонував зібрати інформацію з установ, аби знати, скільки грошей на це знадобиться.

Між тим, колеги підтримали важливість питання та зауважили, що особливу увагу треба звернути увагу на ту, які мають приміщення із «неперервним циклом», тобто ті, де цілодобово перебувають люди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце молодці!!!
Відповісти
Останні новини
Пожежа в луцькому гуртожитку: депутати задумалися про сигналізації
23 січень, 2018, 10:55