Назвали аварійно небезпечні райони Волині

Назвали аварійно небезпечні райони Волині
У трьох районах Волині зафіксовану найвищу кількість аварій.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Зокрема найбільша кількість ДТП зареєстрована у Ковельському, Луцькому, Володимир-Волинському районах, а також у місті Луцьку. Найбільша кількість загиблих – у Луцьку, Луцькому, Ковельському та Маневицькому районах.

П’ята частина аварій на Волині відбувається за участю автомобілів на іноземній реєстрації. Чверть усіх автопригод – з потерпілими.

За інформацією сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Управління патрульної поліції у Волинській області, у період з червня 2017 року до 22 січня 2018 року, тобто, за останні 8 місяців, в області трапилось 2 013 автопригод. З них понад 400 – скоєні за участі автомобілів з іноземною реєстрацією.

З цієї кількості 549 дорожньо-транспортних пригод було з потерпілими (з яких 114 – за участі автомобілів з іноземною реєстрацією). Разом з тим, усього за 8 місяців загинуло 87 осіб, травмовано 719 осіб. З них за участі автомобілів з іноземною реєстрацією загинуло 19 осіб та 168 осіб травмовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не потрібно все валити на "бляхи".Причина в вседозволеності і умінні "вирішувати " проблеми водіями авто на українській реєстрації.По-простому, у відсутності елементарної дисципліни у водіїв.
Відповісти
а те, що сніг не прибирають це нормально, всьому винуваті "бляхи".
Відповісти
Питання до авторів статті на засипку:
у містечку Ж зареєстровано 100автівок і за місяць стається одне ДТП з потерпілими. У містечку Ї зареєстровано 900 автівок і за місяць там стається три ДТП із потерпілими.
Питання: де, в якому містечку (Ж чи Ї) небеспечніша ситуація із дорожнім рухом?
Відповісти