Я мрію, що колись ми знову приїдемо в аеропорт, - волинський «кіборг» «Турист»

Я мрію, що колись ми знову приїдемо в аеропорт, - волинський «кіборг» «Турист»
Волинянин Віталій П'ясецький з позивним «Турист», який боронив новий термінал Донецького аеропорту в найгарячіші дні січня 2015-го року, розповів, чому хотів би повернутися на летовище.

Про це йдеться в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

Віталій П'ясецький потрапив в Донецький аеропорт в середні січня 2015-го, фактично в останні дні перед підривом будівлі бойовиками.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ ТУТ

Виїхав «кіборг» 19 січня, та зізнається, що потім неодноразово думав, чи правильно вчинив. Йому й досі іноді снться аеропорт, а у майбутньому «Турст» хотів би туди повернутися.

«Коли думаю про аеропорт, то ловлю себе на думці, що хотів би туди вернутися. Якось був такий момент, ще в червні-го 2015 року була мова, що, можливо, аеропорт спробують відбити. Я однозначно пішов би. Я мрію, що колись, коли це все закінчиться, ми знову приїдемо туди. Мені навіть недавно снився ДАП – я бачив біля того зруйнованого приміщення клумби з квітами. Не знаю чому, але я дуже хочу туди повернутися», - розповів «кіборг».

«Якби зараз можна було б час назад відмотати, коли нас вивезли з ДАПУ у Водяне, я б не їхав в госпіталь, а щось робив би, аби витягнути пацанів. Нам треба було це робити – хоч пішки повертатися і забирати їх, але я цього не зробив. Тому коли зараз хтось валить вину на конкретного командира – це неправильно, відповідальність лежить на кожному з нас, хто не повернувся їх витягувати», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Я мрію, що колись ми знову приїдемо в аеропорт, - волинський «кіборг» «Турист»
23 січень, 2018, 13:54