Маневицька влада заперечує, що в районі масово добувають бурштин

Маневицька влада заперечує, що в районі масово добувають бурштин
Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк запевняє, що нині на території району не відбувається незаконного видобутку бурштину.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних та з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Линдюк розповів, що в районі прийняли програму, аби додатково підтягнути сили для охорони ділянок, і спрямували на це понад 300 тисяч гривень.

«Жодного масового видобутку бурштину на території Маневицького району не було»,- заявив Линдюк. Якщо й були одиничні спроби, то їх ліквідовували правоохоронці.

«Ми не допустили того, що є в Рівненській чи Житомирській областях. Ми це зробили спільними зусиллями», - додав посадовець, опісля повторивши ще раз: на території Маневицького району незаконний видобуток бурштину не ведеться. Мовляв, навіть з фото та відео можна побачити, що на місцях масового видобутку бурштину, який стався після «навали» у 2015 році, вже ростуть маленькі деревця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тупість, породжує бідність,хай люди працюють та годують свої сімї. Все собі охороняють, скоро не буде від кого охороняти, масово всі роблять паспорти...
Відповісти
Брехун!!!
Відповісти
Останні новини
Маневицька влада заперечує, що в районі масово добувають бурштин
23 січень, 2018, 14:32