Волинський захисник ДАПУ розповів, чому «не любить» слово «кіборг»

Волинський захисник ДАПУ розповів, чому «не любить» слово «кіборг»
Захисник Донецького аеропорту із позивним «Турист» Віталій П’ясецький з Ковеля специфічно ставиться до слова «кіборг». Адже, за його словами, виділяючи когось одного, ніби применшують подвиг інших військових.

Про це він розповів в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

b>ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ ТУТ.

Віталій П’ясецький зазначив, що нещодавно дивився фільм «Кіборги» і поважає режисера за це кіно, бо це ще один момент, який розповідає людям про цю війну. Проте у захисника ДАПу дещо специфічне ставлення до слова «кіборг».

«Я специфічно ставлюся до слова «кіборг» з двох причин. По-перше, коли одних називаємо «кіборгами», ніби применшується подвиг інших хлопців, які не були в аеропорту. Лінія розмежування – сотні кілометрів, і в кожному окопі, на кожному опорному пункті сидить якийсь хлопець, який недоїдає і ховається від обстрілів, так само боїться, хоче жити та повернутися додому. Тому коли одних називають «кіборгами», інших якось нівелюють. Хоча з іншого боку я розумію, що аеропорт – символ боротьби і незламності. Інша причина у тому, що нині «розвелося» дуже багато «кіборгів». Навіть серед хлопців, які були зі мною на полігоні, є такі, які не були в аеропорту, але розказують, як вони там воювали», - розповів «Турист».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський захисник ДАПУ розповів, чому «не любить» слово «кіборг»
24 січень, 2018, 08:51