В Одесі чоловік за колишню образу катував таксиста

В Одесі чоловік за колишню образу катував таксиста
В Одесі місцевий мешканець понад добу у своїй квартирі утримував таксиста і знущався над чоловіком за те, що колись той нібито не виконав його замовлення.

Про це повідомили у Приморському відділі поліції міста, - пише ТСН.

"Більше доби правопорушник незаконно утримував чоловіка, б’ючи та знущаючись над ним. В результаті протиправних дій потерпілому було завдано тілесні ушкодження у вигляді забоїв та переломів чотирьох ребер", - йдеться у повідомленні.

За словами 33-річного потерпілого, свого кривдника він випадково зустрів на вулиці Армійській, куди привіз пасажирів. Одесит стояв у дворі будинку зі своїм товаришем. Побачивши знайомого таксиста, чоловік запропонував тому попрацювати їхнім "тверезим водієм" та пообіцяв заплатити по 100 гривень за годину, на що той погодився.

Після цього зловмисник запросив усіх до його квартири, де він разом із товаришем розпивали спиртні напої, а потім вирішили покататися містом автомобілем господаря. За кермо сів водій таксі, під час "прогулянки" власник авто несподівано згадав колишню "образу" та почав агресивно поводитися щодо таксиста через те, що той колись нібито не виконав його замовлення.

"Наказавши зупинити автомобіль, зловмисник почав нецензурно лаятись і бити потерпілого. Однак цього йому здалося недостатньо. Повернувшись до свого будинку, одесит зажадав, аби таксист зайшов у його квартиру. А коли той відмовився, - затягнув силоміць", - додали у поліції.

Як зазначається, після побиття чоловіка підозрюваний відпустив таксиста, а той одразу ж звернувся до поліції.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження, підозрюваного у незаконному позбавленні волі людини затримано, йому загрожує до п'яти років в’язниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.