Американець розповів, як «розводити» українок на секс

Американець розповів, як «розводити» українок на секс
Секс-турист, американець Руш Ві (Roosh V) практикував у Харкові шляхи "зйому" українських дівчат, про що написав у своїй книзі.

Посібник має промовисту назву "Bang Ukraine" ("Переспати з Україною"), пише ТСН.

"Я вирушив вглиб України і жив у індустріальній дірі три місяці, аби зрозуміти, що потрібно, аби переспати з найбільш жіночними жінками у світі", - пише американець в анотації до своєї книжки.

Для 33-річного Руша Україна стала не першою країною, де він вправлявся у мистецтві пікапу. У його колекції є й путівники на кшталт "Не спіть з Данією".

Руш вихваляє жіночність і красу українських жінок, але вказує на те, що вони не дуже дбають про свій внутрішній світ, розвиток особистості, натомість приділяють багато уваги зовнішності й освіті.

"З Україною все неправильно, крім одного – жінок. Українки – найбільш жіночні з усіх, яких я бачив у світі", - пише американець.

Чоловік ділить українок на типи і визначає один, з яким варто мати справу, аби отримати секс. Більше того, чоловік пояснює вікові особливості зваблювання українок, зокрема те, що після 25 років вони стають невпевненими в собі і готовими вийти заміж за будь-якого чоловіка. Руш помітив і причину цього – постійні промивання мізків родичів дівчини.

Цей тип українок найлегше звабити, але чоловіки повинні мати на увазі, що ці жінки шукають не стільки коханців, скільки саме чоловіків для одруження.

Руш радить не надто щедро тратити гроші на українок, бо вони до цього не дуже звикли – у місцевих чоловіків нема достатньо грошей для того, аби відвести дівчину у ресторан. Тому доцільнішими будуть прогулянки по місту з походом у звичайну забігайлівку під час першого побачення.

"Якщо витрачати багато грошей, то жінка вирішить, що ви спонсор і очікуватиме, що платитимете за секс", - пояснює Руш.

Водночас українки погано говорять англійською і не п'ють багато, тому треба розраховувати, що затягнути в ліжко їх доведеться без допомоги алкоголю.

Більше того, чоловік обіцяє покупцям своєї книжки поради щодо того, як вигадати солідну історію, аби українка не подумала, що перед нею звичайнісінький секс-турист, як відповідати на спроби перевірити наміри чоловіка і навіть як діяти, якщо українка намагається витягнути з іноземця гроші у довготермінових стосунках.

Зазначимо, ще нещодавно такий досить екзотичний вид відпочинку як секс-туризм поступово стає все більш популярним. За даними туристичних агентств, попит на цю послугу з кожним роком зростає.

Середній вік "еротичних мандрівників"- 25-50 років, серед секс-туристів зустрічаються як чоловіки, так і жінки, як вільні, так і одружені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
К сожалению, в основном правда.
Відповісти
это особенно :-(

"після 25 років вони стають невпевненими в собі і готовими вийти заміж за будь-якого чоловіка. Руш помітив і причину цього – постійні промивання мізків родичів дівчини".

и комментаторы тут жгут, конечно.
сразу вся рвань из мозгов повылезала и в бой за честь родины. тьфу.
Відповісти
Хочеться поговорити із цим американцем.... хочаб 5 хв. Ну а далі поламати ноги і відрізати язика.... більше нічого... Я не дозволю тупим істотам ображати наших жінок....
Відповісти
Красава...
Відповісти
на жаль, виходячи із результатів виборів--тупих істот більше в Україні!!
Відповісти
приехал мстить, наши ему в америке не двали, решил тут попробовать.
Відповісти
ух ты. наши мужественные мужчины выстроились в очередь нас защищать.
а вы нас спросили? оно нам надо, такая защита?
и что он реально плохого сказал или сделал?
отношениек сексу у нас - дичь высшего уровня.
Відповісти
починай не дозволяти. Прямо в неті. Він тебе точно послухається.
Відповісти
Нехай, бля, поїде в Німеччину і потрахає неохайних, рижих, брудних німкень, від яких несе перебродженим пивом і копченими шпротами. Тоді зрівняє, сука. Красивіших жінок за українок немає в світі. Трахати німкеню, що трахати, тримаючись за роги, стару козу.
Відповісти
вы пробовали? в смысле, с козой?
по какому праву вы оскорбляете немок?
Відповісти
Все правильно написав! Та воно і є ! ніхто не думаю про зберігання честі жінки, Телебачення забиває мізки клибами, спиртним, гламуром, сексом після вечірок на п*яну голову... і саме головне , що мало хто розуміє, який це важкий гріх( кохання на стороні). Да, шкода, але Православ*я на Україні переживає не найкращі часи. Всім начхати на канони, заповіді.... Зате навіть зробили азубуку сексу для дітей !!! В якій говориться, що секс на стороні-це НОРМАЛЬНО, це добре, це природньо ! ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
пуританская истерика.
если кто-то полезет защищать мою честь, получит больно ногой. это мое дело.
чем вам не нравится литература на эту тему для детей? по-вашему, лучше 12-летних девочек на аборты водить?
и чем азбуки плохи? к тому времени, когда специальная литература попадает в девичьи ручки, они уже все знают со двора, иногда в самых грязных подробностях.
Відповісти
Анонім! Молодець! Ми - українки повинні бути виховані в цноті, і не брати дурного прикладу із закордонних повій, на котрих їхні земляки роблять бізнес. Це ганьба і сором для України, а не престиж!
Відповісти
Віддільний привіт дівчатам які з 13 років вживають алкголь, та палять, а в 35 просять кошти на лікування дитини ! ! !
Прошу всіх небайдужих, виділити годинку вільног очасу для перегляду фільму!
http://www.youtube.com/watch?v=u57bb6Hqh3M
Він того вартий, і дуже хороший та правдивий фільм ! ! !
Відповісти
тепер ми будемо знати як розводити "америкосів")))
Відповісти
американец наивный как ребенок
вот пусть лучше тут поучится :-)

http://www.crime.vl.ru/index.php?p=1081&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Відповісти
він ще українських чоловіків не нюхав...
Відповісти
це наші то не пють( та по морді тому америкосу щоб не пхався сюда
Відповісти
козел!!!!!!! нехай їде "махати" своїх товстих американок.
Відповісти
Сексуальна криза.
Чоловіки не можуть-баби хочуть.
Відповісти
бля.он все правильно написал.+1
Відповісти
а тьолке с фото я би вдув. Ред, дай телефончик.
Відповісти
Це ж комерція, йому треба писати щоб книга купувалась, не панікуйте так..) Хоча багато в чому він правий, та вина не на особистості наших дівчат та жінок, а на стан економіки, і до чого вони так само і ми з вами готові заради щастя. Може це егоїстично звучатиме, але на рахунок жіночності я точно згоден, українки дійсно такі, це навіть не комплімент з його боку.
Відповісти
Останні новини
Американець розповів, як «розводити» українок на секс
18 січень, 2013, 14:34