Дорога Устилуг - Рівне: планують завершити ремонт у червні

Дорога Устилуг - Рівне: планують завершити ремонт у червні
Ремонт траси Устилуг-Рівне хочуть закінчити у червні цього року.

Згідно з договором підрядник має замінити до цього часу неякісне асфальтне покриття за свій рахунок, - повідомляють Волинські новини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 24 січня.

Зараз уже відремонтовано частину цієї дороги – до Володимира-Волинського. Кошти на це були спрямовані з митних надходжень. Ще близько 1 мільйона скеровано на розробку проектно-кошторисної документації з державного бюджету.

Другий відрізок дороги за напрямком Володимир-Волинський – Устилуг має профінансувати польська сторона. Орієнтовно роботи мають розпочатися, коли зійде сніг і будуть сприятливі погодні умови.

Загалом на ремонт та утримання доріг місцевого значення (це обласні та районні автошляхи, протяжністю 4 393 кілометри) цього року із державного бюджету має надійти 393,913 мільйони гривень. Розпорядником коштів обрано Службу автомобільних доріг Волинської області. Уже сформовано перелік доріг, який поки знаходиться на погодженні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.