У Луцьку стали частіше грабувати

У Луцьку стали частіше грабувати
Минулоріч у Луцьку почастішали випадки грабежів.

Про це під час прес-конференції 17 січня розповів заступник начальника обласного управління МВС, начальник міліції громадської безпеки області Володимир Поліщук, повідомила прес-служба відомства.

у 2013 році на території області скоєно 13 грабежів. А з початку введення в дію нового Кримінального процесуального кодексу України (з 20 листопада 2012 року) – 89.

Як правило, зловмисники обирають жертвами тих, у кого є ювелірні прикраси, сумочка або мобільний телефон у руках. Щоби не стати жертвою грабіжників, у міліції радять бути завжди обережними та пильними.

«У випадку, якщо ви таки стали жертвою подібного злочину, спробуйте запам'ятати прикмети злочинця: зріст, комплекцію, одяг, обличчя. Приверніть увагу перехожих, кличте на допомогу. Постарайтеся запам’ятайте напрямок, у якому побіг грабіжник», – радять у міліції.

«Якщо ви стали жертвою грабіжника, негайно повідомте про це працівникам міліції. Адже часто громадяни звертаються через добу після скоєння злочину, а це унеможливлює розкриття злочинів за гарячими слідами», – наголосив Володимир Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.