На Волині через тендери - загроза зриву харчування дітей-чорнобильців

На Волині через тендери - загроза зриву харчування дітей-чорнобильців
У Любешівському районі батьки школярів стурбовані тим, чи й надалі харчуватимуть дітей у школах безкоштовно. Адже торік із початку лютого і до кінця навчального року його не було.

Про це пише районна газета Нове життя.

Із приводу цього начальник управління соцзахисту населення Любешівської РДА Зінаїда Оласюк повідомила, що з 27 грудня 2017-го розпочалася тендерна процедура, подача документів на сайт ProZorro завершується 27 січня цього року. Вже й призначена системою ProZorro дата проведення аукціону з визначення переможця, який надаватиме послуги з гарячого харчування по школах району, – 5 березня 2018 р. Після проведення торгів законодавством передбачено десятиденний термін на укладення договору управління соціального захисту з організацією-переможцем.

«Можу запевнити, що наші спеціалісти в межах своїх повноважень робитимуть усе, аби якомога швидше налагодити організацію харчування школярів. Орієнтовно до 7-8 лютого дітей харчуватимуть відповідно до минулорічних договорів. У період відсутності гарячого харчування батькам виплачуватиметься грошова компенсація», - завірила посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.