Жорстокі методи виховання: школярка потрапила до лікарні після побиття вчителькою

Жорстокі методи виховання: школярка потрапила до лікарні після побиття вчителькою
У містечку Ватутіне Черкаської області розгорівся скандал через побиття школярки

Одинадцятирічна дівчинка, після занять танцями в приватній студії потрапила до лікарні. Вона каже, що її вдарила хореограф. За словами її батьків, вчителька не раз принижувала і била дітей, - пише Сьогодні.

Історія отримала великий резонанс в ЗМІ і соціальних мережах.

У Тані Грицаєнко не вийшло повторити рух, і вчителька вдарила дитину в вухо, стверджує мама Тані Грицаєнко. Вдома дівчинка поскаржилася батькам на головний біль і поганий слух.

"Тиждень тому дочка пішла на заняття до місцевої танцювальної студії, Dance Pro Style називається. У Тані не вийшов якесь рух, і вчителька Ольга Очкасова вдарила її по лівому вусі. Так вдарила, що у дитини тепер погіршився слух і підозра на легкий струс мозку. Дочка вже тиждень лежить в лікарні. Спочатку лікарі сказали до понеділка, а тепер продовжили до п'ятниці і поставили крапельницю", – розповідає Вікторія, мама Тані.

Сама дівчинка в соцмережі під записом з обговоренням інциденту написала: "Я туди прийшла недавно. І танець за три тижні ніяк би не вивчила! І дітей до струсу мозку вона не має права бити! А вдарила вона мене 15 січня, тоді ми почали вчити новий танець, просто через те, що у мене не виходив рух, а тепер на все життя я можу залишитися глухою на ліве вухо!".

"До школи я претензій не маю. Там є різні секції, багато видів танців, і там дітей не б'ють, це нам трапилася горе-вчителька. Очкасова як працювала, так і працює. Це приватна школа танців. Але я йтиму до кінця. Ви розумієте, у мене була нормальна, здорова дитина. Я нікому не дозволю її скривдити. Подаватиму до суду, домагатимуся, писатиму скарги. Добиватимуся, щоб у неї забрали ліцензію і заборонили працювати з дітьми", – додає мама дівчинки.

"Мій чоловік ходив з нею говорити, хотів по нормальному розібратися, але Очкасова сказала, що у неї такі методи виховання. Вона не вибачилася, провини своєї не визнає", – стверджує Вікторія.

Що сталося на уроці, після якого Таня потрапила до лікарні, хореограф відмовилася коментувати.

Поліція містечка Ватутіне проводить експертизу за заявою батьків Тані. Чи винна викладачка танців, говорити передчасно.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жорстокі методи виховання: школярка потрапила до лікарні після побиття вчителькою
25 січень, 2018, 11:11