Нема масштабу: експерт розкритикував проекти міської ради

Нема масштабу: експерт розкритикував проекти міської ради
Експерт громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко вважає, що нинішня міська влада реалізовує дуже мало масштабних проектів, які приносять користь для міста, блокуючи ініціативи, запроваджені раніше.

Про це йшлося 25 січня під час круглого столу з обговорення проекту «Безпечне місто» за участі силовиків та представників громадських організацій.

«Дивлячись на окремі дії міської влади у мене складається враження, що вони керуються особистими принципами,- сказав Григоренко. Мовляв, команда Миколи Романюка провела низку тендерів та почала реалізацію проектів, важливих для міста. Однак зі зміною влади в місті їх заблокували - йдеться, наприклад, про програму «Безпечне місто» та впровадження валідаторів у громадському транспорті.

«Можливо це бажання дошкулити попередній вдалі, помста», - припускає громадський діяч. Мовляв, ще коли він був заступником міського голови, до нього підходили представники нинішньої укропівської більшості та «натякали», що добре було б, якби певна фірма взяла участь в тендерах. Проте отримавши відмову, після зміни влади в місті, долучилися до блокування цих проектів. Наразі в Луцьку реалізовують дуже мало корисних в масштабах міста проектів.

«Алея парасольок» - не глобальна ідея, яка здатна щось змінити в масштабах міста», - додав експерт.

Він також пригадав, як їздив оглядати систему відеоспостереження в Тернополі. Тоді Григорій Пустовіт та нинішній заступника міського голови Костянтин Петрочук були вражені реалізацією місцевої програми та наполягали, що треба негайно переймати цей досвід для Луцька.

«Там вони говорили одне, а коли вони стали владою, не тільки не впроваджують, а й заблокували те, що ми започаткували», - підсумував експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плани команди Романюка не вдлаштовують Палицю, а плани Палиці не влаштовують команду Романюка. А як правильно ніхто не знає. Одні валять на інших.
Відповісти
Останні новини
Нема масштабу: експерт розкритикував проекти міської ради
25 січень, 2018, 11:56