Подушка безпеки: усі «за» захисного скла для планшета*

Подушка безпеки: усі «за» захисного скла для планшета*
За своєю потужністю планшет цілком здатний замінити персональний комп’ютер або ноутбук, а важити при цьому буде в кілька разів менший. На ньому може бути встановлена операційна система Windows, підключатися зовнішня клавіатура з miniUSB або Bluetooth, головна перевага при цьому — невелика вага і яскравий сенсорний екран.

Протиударне (захисне) скло не тільки врятує планшет від неприємностей у вигляді подряпин, але й убезпечить екран від удару об тверду поверхню. Адже скло, подібно до особистого охоронця, може взяти на себе весь обсяг шкоди від зіткнення планшета з асфальтом, кахлем, паркетом та іншими поверхнями, на відміну від захисної плівки, яка швидше зношується і запобігає тільки подряпинам.

Захисне скло має такі переваги:

• Не спотворює кольоровідтворення і точність зображення на екрані планшета.
• Запобігає появі подряпин, на ньому залишається менше відбитків пальців.
• Якщо використовується захисне скло, немає особливої необхідності обирати чохли із кришкою (фліп-чохли або чохли-книжки).
• Простота наклеювання скла на екран планшета. Цілком самостійно впоратися із цією процедурою зможе навіть людина без досвіду.
• Твердість скла у 2–3 рази вища, ніж у захисної плівки.

З чого складається захисне скло

У процесі виготовлення протиударного скла використовується п’ять шарів, які надають аксесуару максимум переваг. За рахунок силіконової бази скло міцно приклеюється до екрана планшета. Стримувальний шар не дасть склу розпастися на шматочки, якщо воно прийняло на себе пошкодження від удару. Завдяки шару з антивідблиском скло не буде відблискувати на сонці. Захисний шар убезпечує від подряпин, а олеофобний — від жирних слідів та відбитків пальців.

Важливі моменти вибору

Не варто обирати китайські noname аналоги захисних стекол, які майже напевно розчарують вас своєю якістю, до того ж не будуть виконувати захисну функцію повною мірою. Виробники планшетів випускають захисні аксесуари до своїх моделей і гарантують їхню якість.
На сторінках інтернет-магазину Vseplus https://vseplus.com/product/planshety/159-zashchitnye-stekla ви знайдете захисні стекла від брендів Apple, Samsung, Lenovo, Xiaomi та інших. Бажано проконсультуватися із фахівцем: він підбере аксесуар, який точно підійде під ваш пристрій, оскільки скло не вийде обрізати — занадто великий ризик, що воно трісне або втратить захисні властивості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подушка безпеки: усі «за» захисного скла для планшета*
31 січень, 2018, 12:48