На Волині командира взводу викрили на хабарі від солдата

На Волині командира взводу викрили на хабарі від солдата
Командира взводу військової частини на Волині викрили на отриманні неравомірної вигоди від солдата.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

У результаті спільно спланованих і проведених слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, прокуратурою Волинської області та слідчим і оперативними підрозділами Управління Служби безпеки України у Волинській області 25 січня 2018 року викрито командира взводу зв’язку військової частини А 1186 (м. Володимир-Волинський) під час одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) в розмірі 3 тис. грн. від свого підлеглого солдата.

Керівник військового підрозділу, діючи всупереч інтересам служби та з метою особистого збагачення, вимагав від солдата надання неправомірної вигоди за невжиття заходів щодо притягнення до дисциплінарної та адміністративної відповідальності за вчинення ним порушень при проходженні військової служби.

Задля маскування факту одержання неправомірної вигоди, керівник надав підлеглому номер банківської картки, на яку слід було перерахувати кошти.

Нині слідчими органу безпеки затриманому командиру взводу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.