Постійні моря: мешканці луцької вулиці просять ремонту

Постійні моря: мешканці луцької вулиці просять ремонту
Попри те, що минулого року робили ремонт на сусідніх вулицях, вулиця Степана Кривенького постійно «тоне» в калюжах.

Про це 26 січня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження повідомили мешканці вулиці.

За словами місцевої жительки, минулоріч відремонтували сусідню вулиці Нахімова та її перехрестя з Менделеєва, а вулицю Степана Кривенького «не помітили». Між тим, у дощову погоду по вулиці не можливо пройти через «постійні моря».

За словами жінки, за 25 років вулицю жодного разу не ремонтували. Степана Кривенького знаходиться між вулицями Ковельською та Володимирською, а поблизу знаходяться підприємство, куди їздить важковаговий транспорт, ще більше руйнуючи її.

І хоч періодично її рівняють грейдером, це виправляє ситуацію ненадовго. Також жінка зауважила, що минулоріч зробили з'їзд з вулиць Нахімова та Меделеєва, однак там вже відшарування та утворюються калюжі. Тож скільки він ще зможе надійно прослужити - невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ви хоч нормальні фото, актуальні попросіть :))))
Відповісти
Прошу виправити в статті некоректні дані, оскільки на комісії було сказано мною що відремонтовано вулиці Нестерова, Нахімова і Попова, а також ПЕРЕХРЕСТЯ НАХІМОВА-МЕНДЕЛЄЄВА, АЛЕ АЖ НІЯК НЕ ЦІЛУ ВУЛИЦЮ МЕНДЕЛЄЄВА!!!! ВУЛИЦІ МЕНДЕЛЄЄВА І СТЕПАНА КРИВЕНЬКОГО ПОТРЕБУЮТЬ ПОТОЧНОГО ЯКЩО НЕ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ПОКРИТТЯ!!! А через такі статті і таких нерозумних журналістів у всіх виникне помилкове враження, що наша вулиця вже відремонтована, і все добре! Прошу повідомити мене особисто на електронну скриньку коли стаття буде виправлена [email protected]. Інакше розцінюватиму це як введення в оману читачів!
Відповісти