Віктор Кривіцький: Митна система України за 27 років довела здатність ефективно виконувати завдання

Віктор Кривіцький: Митна система України за 27 років довела здатність ефективно виконувати завдання
Керівник Волинської митниці Віктор Кривіцький (на фото) привітав колег з професійним святом та зауважив, що митники довели: здатні ефективно виконати завдання

Як відомо, 26 січня 1983 року Рада митного співробітництва Європи заснувала Міжнародний день митника. Нині його святкують більше 800 тисяч митників зі 180 країн світу. У повідомленні Всесвітньої митної організації визначено, що у 2018 році відзначення відбувається під гаслом «Надійне бізнес середовище для економічного розвитку» і підтримує досягнення у сферах спрощення митних процедур, боротьбі з транскордонною злочинністю, покращення рівня співробітництва.

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький привітав колег та ветеранів митної служби Волині зі святом.

«Про українських митників створено і розповсюджується багато міфів, які часто не знаходять свого підтвердження в реальній практиці. Проте беззаперечним є факт, що митна система України за 27 років непростого шляху довела свою здатність ефективно виконувати покладені державою завдання.

А в сучасних процесах європейської інтеграції саме митники часто стоять в авангарді реформ, демонструючи стійкість у захисті економічних інтересів країни, швидке впровадження світових стандартів у роботі з сумлінними учасниками зовнішньоекономічної діяльності, безумовну повагу до прав людини і громадянина», - написав Віктор Кривіцький на своїй сторінці у мережі facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Віктор Кривіцький: Митна система України за 27 років довела здатність ефективно виконувати завдання
26 січень, 2018, 15:18