На переході в Луцьку авто збило дівчину, яка розмовляла по телефону

На переході в Луцьку авто збило дівчину, яка розмовляла по телефону
У Луцьку біля готелю «Срібні лелеки» на переході авто зачепило дівчину, яка йшла через дорогу з телефоном в руках.

ДТП трапилась 26 січня близько 23:00 на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Чорновола, - повідомляє Волинь24.

За інформацією видання, дівчина рухалася пішохідним переходом, коли «Опель Астра» повертав на вулицю Чорновола. Водій не зміг вчасно зреагувати і зачепив дівчину.

У результаті аварії, в автомобілі побите скло на правій передній фарі, до дівчини викликали медиків.

Зі слів водія, дівчина переходила дорогу, розмовляючи по телефону, що теж «приспало» її пильність.

За попередньою інформацією, водій тверезий.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті дівчата постійно переходять з мобілою біля вуха.Зробиш зауваження,то ще й пошле тебе. Сама винна.
Відповісти
Треба виходити з машини і копня в сраку!
Відповісти
Люди, ви хворі? Шо за коменти?
А перед усім хочу звернутися до автора статті, чи вам багато заплатили саме за таке висвітлення інформації?не стверджую, але виглядає саме так. Бачте в водія фара побита, а те шо дівчина в реанімації і непритомна нікого не хвилює? Це так «зачепив»? І це при тому що вона переходила на переході!!! Та хоч танцювала! Перехід для пішохода, Це тільки в нашій країні в такий ситуації в першу чергу треба 10 раз подивитись по сторонах і раптом шо винен пішохід. А водії нехай носяться, кого той пішохід хвилює?
Відповісти
Спочатку б правила дорожнього руху дізнались, перш ніж таку інформацію надавати. Винен водій , навіть якби вона там жонглювала на переході.
Вся увага до того телефону, а не до водія який нісся з такою швидкістю що дівчина в реанімації, вся увага що вона "пошкодила" фару і лобове скло. А не до того що збили людину.
Автор статті спочадку б хоч трішки напружився щоб знайти правильну інформацію а не писати аби писати, аби зп платили. Немає слів.
Відповісти
Так це зі слів водія вона розмовляла,може треба і дівчину вислухати,помітити дівчину не встиг,але роздивитися,що вона робить вийшло...комедія...
Відповісти
Телефон приспав пильність дівчини, а шо приспало пильність водія? Що він зміг так вдарити і ще й на повороті, де швидкість, як правило, мінімальна.
Відповісти
Яка різниця, був в неї телефон, чи ні. Винен водій. Хоча який він водій, гандон він
Відповісти
Згідно правил дорожнього руху на не регульованому пішохідному переході перевагу мають ПІШОХОДИ(прошу зауважити,що це множина,а не однина).
Відповісти
То всьо бляхи
Відповісти
Справді, дуже цікаво дізнатись хто автор статті, дуже "об'єктивне" висвітлювання події. Дівчина зараз в реанімації з проломаним черепом! Небайдужі, будь ласка, помоліться за її швидке одужання.
Відповісти
Велике "спасибі" автору статті за "об'єктивне" висвітлення інформації. Зараз постарждала дівчина непритомна лежить в реанімації з проломаним черепом, але хіба ж це зрівняється з "побитим склом на правій передній фарі"?! Прошу всіх небайдужих помолитися за швидке одужання дівчини.
Відповісти
Дівчину, яка завжди помагала іншим люлям ірганізовувала благодійні програми, збили на пішохідному переході пізно ввечері. Водій сам визвав швидку і його сім'я оплачує лікування. Дівчина в реанімації, лікарі боряться за її життя. Уважнішим потрібно бути усім. Як на мене, то саме те перехрестя і пішохід є не безпечними,чи лежачого поліцейського чи світлофора туди б поставити. Я вдень там боюсь перходити.То далеко не перша аварія в тому місці. А стаття дійсно написана однобоко.
Відповісти
До анонімних коментарторів. А в чому проблема цієї публікації? яка інформація невірна?

Будь-якій АДЕКВАТНІЙ людині з публікації зрозуміло, що в ДТП винен водій, адже це сталося на пішохідному переході. І виправдати його може лише наш гуманний суд
Відповісти
Машину купив, права купив, а їздить не купить, тут треба в німаніє на дорозі, а не летіти, в першу чергу винуватий водій, збав швидкість єслі видимисть погана, а дівчина теж винувата, коли розмовляє по телефону, не можна розмовляти по телефону і резко іти під колеса, будь те уважні, житя одне, не с пешіть, тихше єдєш дальше будеш.
Відповісти
Пішоход є пішоход.Це винен водій.Правила дорожнього руху нада знати.А не покупляєте права і женетеся.Я теж ішла на переході.То водія збісило бо хотів проскочити.То ще послав мене відкрив вікно.Це перехід він повинен був зупинитися.Правила вчіть водії!!
Відповісти
Навіть коли автомобіль рухається із дозволеною швидкістю 50км/год, це дорівнює майже 14м/сек. При такій швидкості це рівнозначно падінню з 4-5 поверху. Тому вискакувати навіть коли ти правий на пішохідний перехід, особливо зимою, особливо в темну пору доби, не рекомендую, поки не пересвідчився у тому, що це безпечно!
Відповісти
Я ніяким чином не оправдовую водія, бо ситуації можуть бути різні. Але у нас чомусь ПДД мають дотримуватися лише водії. А пішоходи, таке враження, їх не читали взагалі і знають лише свої права, а про обов'язки ніхто й не чув.
Згідно п.4.14 Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; в) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в ТОМУ ЧИСЛІ НА ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД.
Розумію критику зі сторони пішоходів, але я десятки разів бачив ситуації, коли пішоходи, йдучи по вулиці, раптово повертали на пішохідний перехід. При цьому, або розмовляли по телефону, або їм заважав капюшон щось побачити.
Так що, якими б правими не були пішоходи, результат однаковий як для правих, так і для неправих - травми та поламані кістки.
Давайте разом дотримуватися правил дорожнього руху.
Відповісти
Як люди вміють себе виправдовувати, а в журналіста логіка геть відсутня? Тобто йшла і розмовляла то треба дати два копня. А скількі копнів треба дати тим водіям що їздять і постійно по телефону розмовляють. Таке враження що скоро людям заборонять взагалі переходити дорогу якщо ти не на машині, одні перешкоди для водіїв. Як немає світлофора то навіть ніхто не зупиниться. Верніть гаї і поставте на дорогах камери!!!
Відповісти
Ви придурошні, де ви бачете шо хтось когось виправдовує. ТОж ясно шо ваділа попав, бо збив на переході. Якесь нудотне зібрання ниючих бабів. Читати не вміють і пишуть ахінєю.
Відповісти
Але нажаль водії не дотримуються своїх обов'язків, а пішоходи своїх. Водії їх ігнорують, а пішоходи не знають.
Пункт 4.4
У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.
4.14
Пішоходам забороняється:

a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;
г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;
ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;
д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
4.16
Пішохід має право:

a) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;
б) вимагати від органів виконавчої влади, власників автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів створення умов для забезпечення безпеки дорожнього руху.
Відповісти
Дівчина не була не в наушниках, не з телефоном в руках. Хоча,як і так зрощуміло, не була настільки уважною. Шофер молодець - відразу визвав швидку, а не втік, як буває. Його родичі оплачують лікування.Дівчина прийшла до свідомості і швидше за все нормально буде функціонувати. Це головне.Наврядчі в неї будуть якісь притензії до водія.
Відповісти
Останні новини
На переході в Луцьку авто збило дівчину, яка розмовляла по телефону
27 січень, 2018, 02:46