Луцькі волейболістки продовжують боротьбу за чемпіонство

Луцькі волейболістки продовжують боротьбу за чемпіонство
Луцька «Волинь–Унiверситет–ОДЮСШ» здобула шість очок у домашніх матчах дев’ятого туру жіночої волейбольної Суперліги з «Сєвєродончанкою» із Сєвєродонецька.

Проте, якщо перша зустріч завершилася впевненою перемогою господарок із рахунком 3:0, то в другій суперниці таки нав’язали волинянкам серйозну боротьбу, хоча й не зуміли повезти з Луцька бодай очко — 3:1, - пише газета «Волинь-нова».

Тим часом рівненська «Регіна–МЕГУ–ОШВСМ» на виїзді без особливих «варіантів» поступилася — двічі по 0:3 — тернопільській «Галичанці–ТНЕУ–ГАДЗ».

Таким чином лучанки продовжують посідати друге місце, випереджаючи тернополянок на два очка. Щоправда, найімовірніше між ними відбудеться «рокіровка» після поєдинків 10–го туру, які заплановано на 2–3 лютого. Адже «Волинь–Унiверситет–ОДЮСШ» поїде у «гості» до непереможного «Хіміка». Тоді як «Галичанка–ТНЕУ–ГАДЗ» зустрічатиметься таки зі значно скромнішою «Сєвєродончанкою».

Натомість рівнянки лишаються шостими, серйозно випереджаючи двох аутсайдерів, проте й відстаючи на шість очок від вінницького «Білозгара–Медуніверситету», який іде п’ятим.

У рамках 10–го туру «Регіна–МЕГУ–ОШВСМ» прийматиме запорізьку «Орбіту–ЗТМК–ЗНУ», яка посідає в турнірній таблиці четверту сходинку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волейбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі волейболістки продовжують боротьбу за чемпіонство
27 січень, 2018, 09:42