Янукович призначив двох голів РДА на Волині

Янукович призначив двох голів РДА на Волині
Президент України призначив В’ячеслава Лавренюка головою Ратнівської райдержадміністрації, а Сергія Матяшука – головою Ковельської РДА.

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті Адміністрації Президента України 18 січня.

Нагадаємо, що кілька місяців місця голів цих райдержадміністрацій були вакантні. Оскільки колишнього голову Ратнівської РДА Валерія Трикоша звільнили після того, як запідозрили у вимаганні хабара , а екс-голова Ковельської РДА Іван Смітюх звільнився з посади після виборів до парламенту. Він був одним з кандидатів.

В’ячеслав Лавринюк був начальником Волинського обласного управління водних ресурсів, а Сергій Матяшук свого часу був начальником Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Борис Петрович розставляють кадри по принципу... квадратно-гніздового способу.
Відповісти
Хто такі? Де працювали?
Відповісти
Судячи з не дуже дотепного ніка "ПаТрІоТ" і ще менш дотепного речення під ним, вже можна багато взнати про розвиток людини, чи то його відсутність. Борис Петрович садить в крісло кого-небудь, бо принцип підбору кадрів у цій ланці давно вичерпав себе. Туди вже можна садити навіть трухлявого пня.
Відповісти
А вячеслав лавренюк мені здається хорошою кандидатурою. ратнівський. молодий. спокійний. з певним досвідом роботи у сфері аграрній, а саме це для цього району важливо. працював у водному господарстві тоді, коли на ратнівщині провели чималі роботи із меліорації. а значить зарекомендував себе хорошим менеджером. удачі вам!
Відповісти
Я також про Вячеслава хорошої думки - молодий, розумний, не заплямував себе. І ратнівчани його поважають. А для свого району буде старатися. Щиро дякуюся, що досвід Харламповича омине. Удачі!!!!
Відповісти
Совки...совки...Поки всіляки янеки будуть призначати своїх наглядачів навіть на периферії - вони будуть служити тільки ПР. Плювати будуть на свій люд. Ну хіба вирішать де кому пліт підлатати чи баюру загорнути.
Відповісти
Вячеслав Лавренюк до цього очолював обласне управління водних ресурсів (колишній "Волиньводгосп"). Йому лише 32 роки.Здібний і перспективний керівник. Він з Ратнівщини.
Відповісти
Тіко, шоб не взяв до себе на роботу, своїх друзів із династії Харламповичів (опозиція ж ), а то ті вже багатьом людям в дущу наплювали.
Відповісти