Янукович святив воду в оточенні міліції, яка стерегла навіть річку. ФОТО

Янукович святив воду в оточенні міліції, яка стерегла навіть річку. ФОТО
Президент України Віктор Янукович взяв участь у святкуванні Водохрещі у Свято-Покровському соборі Києва.

У день Хрещення Господнього глава держави був присутній на чині Великого освячення води, який відбувся на Дніпрі поблизу храму, пише Gazeta.ua

Святкову службу відправив предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Разом із Януковичем участь у заході взяли прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Верховної Ради Володимир Рибак, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

Співробітники Держохорони в штатському, які частково перекрили Оболонську Набережну у зв'язку з святкуванням Хрещення Господнього, пропонували киянам пробиратися до своїх домівок по замерзлому Дніпру.

"Я намагалася сьогодні потрапити додому (я живу на набережній), але співробітники охорони в цивільному не дали мені пройти до будинку. "Дівчина, йдіть по льоду або полетіть", - відповіли вони мені на аргумент, що мій будинок знаходиться в трьох метрах від їхнього тимчасового поста. І тільки після того, як я почала голосно обурюватися, представницький чоловік у костюмі, взявши мене під руку провів через охорону", - розповіла очевидець, додавши, що така можливість випала тільки їй, іншим людям довелося обходити водохресну ополонку за сотню метрів, щоб потрапити додому.

У той же час на набережній зібралася величезна кількість охорони, у тому числі і навколо Свято-Покровського собору, розташованого на набережній Дніпра.

Відзначимо також, що частково була перекрита і вулиця Прирічна, дорожнє покриття якої напередодні оперативно ремонтували.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
папа в пачьоте )))
Відповісти
огидно!
Відповісти
огидно! - що ви роздруковуєте чуже, а свого нічого немає!
Відповісти
огидно це мало сказано! як можна так народ боятись, фу. Микола Янович схоже в краденій шапці. Банда та й годі!
Відповісти
народ він не боїться
Відповісти
Ви те, тойво,про Яника геть скрізь пєшуть.Напешіте де був Клімчук,Башкаленко,Войтович і другіє офіціальниє ліца,я маю на увазі на яких водоймах і в яких ополонках.Гузя і Шибу вже веділи,дякую.
Відповісти
Боїться за своє порожнє життя, за тяжкі гріхи перед українським багатостраждальним народом. Як хреститься, то закриває очі, згадує своє зеківське минуле.
Відповісти
НАВЕРНОЕ БОИТСЯ . МНОГО ЗА .НИМ ГРЕХОВ . ВОТ И БОИТСЯ ЗА СВОЮ ЖИЗНЬ.
Відповісти
Останні новини
Янукович святив воду в оточенні міліції, яка стерегла навіть річку. ФОТО
20 січень, 2013, 18:25