Смерть під потягом у Луцьку: місце хочуть загородити парканом. ВІДЕО

Смерть під потягом у Луцьку: місце хочуть загородити парканом. ВІДЕО
Питання про додаткові заходи безпеки на аварійному місці на вулиці Ківерцівській вирішують в Луцьку.

Про це йдеться в сюжеті ВРД НСТКУ.

Нагадаємо, на вулиці Ківерцівській потяг на смерть збив 18-річного хлопця. Поїзд їхав на великій швидкості, коли той переходив колію в забороненому місці.

«З обох сторін від колій встановлено щити, які попереджають про небезпеку перетину залізничних колій. Особливо, можна звернути увагу, з одного і з іншого боку дорога, їдуть автомобілі і не чути сигналу потяга», – розповідає головний інженер ківерцівської дистанції колії Олександр Новосад.

Це вже 5-ий смертельний випадок на цій ділянці залізниці за останні кілька років. Пішоходів не стримують ні вказівники про заборону руху, ні штрафи. Торік після останньої трагедії заговорили про будівництво паркану біля небезпечної ділянки.

«За рішенням протокольним місто зобов’язалося розглянути питання про встановлення огорожі. Залізниця не може, оскільки тут – земля міста. А в межах землі міста залізниця не може виконувати якісь роботи», – додає Новосад.

«Питання влаштування паркану ми вивчали. На сьогоднішній день ведуться переговори про спільне фінансування його з «Укрзалізницею». Тому, якщо люди, які дбають про своє життя, про свою безпеку можуть спокійно перейти, піднятися сходами на шляхопровід і перейти. Треба бути трошки уважнішим і думати», – каже заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проїдте по маршруту Київ - Харків. Всі огорожі биті в тих місцях де були заборонені проходи. Тільки марна трата грошей. Або хтось хоче збудувати собі будинок.
Відповісти
Останні новини
Смерть під потягом у Луцьку: місце хочуть загородити парканом. ВІДЕО
30 січень, 2018, 11:12