Луцькому депутату вимагають догану

Луцькому депутату вимагають догану
Активіст Сергій Рижков, якого під час однієї із сесії Луцькради штовхнув депутат міськради Євгеній Ткачук, звернувся до профільної комісії із проханням винести догану громади.

Про це стало відомо під час засідання «регламентної» комісії 30 січня.

У зверненні Рижкова йшлося, що Ткачук неприпустимо поводився - штовхнув його, а також публічно озвучив неправдиві відомості. Рижков інформував, що написав відповідну заяву.

«Я прошу, щоб комісія прийняла рішення, щоб депутату винесли сурову догану, і проголосували за це на сесії», - сказав Рижков.

Депутат-укропівець Олександр Волинець запропонував встановити чи дійсно був поштовх чи то штовханина – переглянути відео та уточнити в самого Рижкова. Його колега Юлія Дацюк додала, що догану можуть виносити лише у випадку, якщо особа перебуває у трудових відносинах. Однак Ткачук є депутатом і не працює у виконавночому апараті міськради, тож невідомо, за яким правом йому виносити догану. Рижков наполягав, що таке право є.

Опісля почалася суперечка. Падіння Рижкова Ткачук назвав «акробатичним стрибком», а самого чоловіка - «артистом».

Натомість голова комісії Микола Федік (фракція "Свобода") додав, що у регламенті є можливість давати депутату догану. Стосовно конкретного випадку, то він зауважив, що рішення правоохоронців, де в діях Ткачука не вбачали порушень. Тому він порадив Рижкову звернутися до суду.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Федік молодець. І політичних опонентів обломав, і з Рижковим возитись не став
Відповісти
Поглядом вибрав зручне та безпечне місце, після чого зробив акробатичне падіння, яке не відповідає силі поштовху. Від поштовху акробат Рижков зробив лише крок назад, а далі впав з власної ініціативи.
Відповісти
Правильно зробив!!!! Я ще б ногою добавив цьому акробату
Відповісти
невже козюру на болоті зловили що сміття вивозить
Відповісти