Контракт на мільйони євро: волинську горілку продаватимуть в Німеччині. ВІДЕО

Контракт на мільйони євро: волинську горілку продаватимуть в Німеччині. ВІДЕО
Луцька горілка ТМ «Старожитня» з'явиться у Німеччині. Місцеве ДП «Укрспирт» вперше експортує високоякісну державну горілку за кордон.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

«Сьогодні (30 січня,-ред.), як ми з вами бачили, вперше відбувається виробництво горілки на Німеччину в рамках мільйонного контракту з компанією «Maxifood»,- розповів Денис Шмаров, директор Луцького МПД ДП «Укрспирт».

На підписання договору з представниками німецької компанії «Maxifood» пішло менше місяця. Такої домовленості вдалося досягнути під час зустрічі закордонних представників із керівником ДП «Укрспирт» Юрієм Лучечком у Києві. Тому вже найближчим часом горілка ТМ «Старожитня» з'явиться на прилавках в усіх торгових мережах країни. Орієнтована вона не тільки на німців, але й на інші групи споживачів.

«Завдяки керівництву, яке в усьому стосовно горілчаного та спиртового виробництва нас підтримує, ми... зараз бачимо результат»,- повідомив Денис Шмаров.

Вже до кінця 2018 року ДП «Укрспирт» планує вийти на експорт десяти фур в місяць, а це приблизно 100 тонн ТМ «Старожитня», адже Луцький спирт входить в п'ятірку найкращих України.

«Усі наші торгові марки, наш спирт - якісний і входить в п'ятірку найкращих спиртів України. Спирт - це основа виробництва горілки, тому з якістю немає проблем. Компанія «Maxifood» відправляла своїх представників, технологів, які вивчали наше підприємство. Результатом цього є підписання контракту»,- розповів Денис Шмаров.

Мільйонний контракт з Німецькою фірмою - це лише початок. У планах Дениса Шмарова - підкорювати інші європейські ринки і зайняти суттєву частку внутрішнього ринку виробництва всієї горілки в Україні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.