У мерії Луцька пояснили, чому не внесли деякі двори і дороги у «ремонтні списки»

У мерії Луцька пояснили, чому не внесли деякі двори і дороги у «ремонтні списки»
До списку дворів та доріг у Луцьку, які претендують на капремонт, не включили усіх «охочих», адже виконати ці ремонти було б нереально через недостатню кількість коштів.

Про це йшлося під ча сесії Луцькради 31 січня.

Депутат Алла Натодточій (фракція Об'єднання Самопоміч) попросила директора департаменту ЖКГ Юрія Крася пояснити стосовно «переходу» незроблених в вулиць до нового списку, аже депутати не ознайомлені із старим переліком.

Щодо ремнту вулиць, то Крась повідомив, що нині передбачили 20 мільйонів гривень. Першочергово працюватимуть над проспектом Волі, вулицею Богдана Хмельницького, у випадку співфінансування з боку ОДА - на Дубнівській та Ківерцівській.

Також у пріоритеті робота над тротуарами на вулиці Винниченка та проспекті Відродження, де постійно «топить» поліклініку через недоліки зливової каналізації, у подальшому працюватимуть над іншими вулицями з переліку. Однак Крась висловив сподівання, що вдасться знайти додаткові кошти. Поки ж ремонтуватимуть те, на що вистачить грошей.

Подібна ситуація і з прибудинковими територіями – у міськраді є список зі 154 дворів, однак усі їх зробити найближчим часом нереально. Адже цьогоріч на ремонт дворів наразі передбачили 15 мільйонів гривень. Однак, щоб відремонтувати принаймні ті, на які готові проекти, в тому числі і з минулого року, треба щонайменше 27 мільйонів гривень .

«Я не можу казати, ми зараз його на 18 рік, люди будуть надіятися, а він не пройде», - зауважив Крась. Тому, за словами посадовця, краще не робити фантастичних списків, та не «вписувати, лиш би вписати».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мерії Луцька пояснили, чому не внесли деякі двори і дороги у «ремонтні списки»
31 січень, 2018, 13:22