Депутат: Створення КП «Луцькі ринки» «роздмухує» конфлікт з облспоживспілкою

Депутат: Створення КП «Луцькі ринки» «роздмухує» конфлікт з облспоживспілкою
Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що створення в місті комунального підприємства «Луцькі ринки» «підганяють», адже з підприємцями майже не провели достатнього обговорення. Ба більше – у мерії поки не знають, якщо робити далі, після створення КП, адже жодного плану під час сесії не представили.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 31 січня під час обговорення питання щодо створення комунального підприємства «Луцькі ринки».

Депутат зауважив, що коли у міській раді раніше розглядали проекти стосовно облспоживспілки такі рішення не знаходили підтримки. Нині, ж, очевидно, щось змінилося. Це, за словами Данильчука, позитивно, та нерозумно робити це, недостатньо опрацювавши питання, зокрема і з підприємцями.

«Відбувається те, що цей проект рішення відбувається фактично без обговорення робочої групи,… в яку ви включили й підприємців», - додав Данильчук. Мовляв, перш за все стосовно створення цього КП треба говорити з ними та радитися, а тоді вже рухатися далі. Окрім проекту рішення, мала би бути відповідь на низку питань – як мінімум мало б бути обгрунтоване бачення того, що міська бачить у подальшому на цій території та куди переселять торговців.

«На жаль, цього сьогодні ніхто не може сказати», - резюмував обранець громади. Тож, на його думку, цим рішенням фактично лише роздмухують конфлікт із обспоживспілкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат: Створення КП «Луцькі ринки» «роздмухує» конфлікт з облспоживспілкою
31 січень, 2018, 15:49